Een terrasoverkapping van doek in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een terrasoverkapping van doek of een terrasluifel is ideaal om uw terras in Herentals of omgeving van schaduw te voorzien in de zomer. Wanneer de zon te fel is om op uw terras te zitten, maar u toch buiten wilt zitten, neemt u gewoon plaats onder de terrasluifel. Is de zon verplaatst en wilt u meer licht op uw terras? Dan schuift u het doek van de terrasoverkapping in Herentals eenvoudig opzij. Zo heeft u te allen tijde de gewenste hoeveelheid zonlicht op uw terras.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een terrasoverkapping met doek en diverse andere extra’s bij u in Herentals

Een terrasoverkapping met doek, ofwel een terrasluifel, laat u het best plaatsen door Laluna zwembadoverkappingen in Herentals. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van terras- en zwembadoverkappingen. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om verschillende extra opties aan de overkapping toe te voegen om deze op uw wensen af te stemmen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping met glas of een aluminium overkapping? En wilt u een vrijstaande overkapping of een afdak dat vast zit aan uw woning? Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit 250 verschillende kleuren. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag voor u en doen dat ook nog eens snel. Onze leveringstermijn bedraagt namelijk slechts vier tot zes weken.

Bekijk onze producten

Geef uw wensen door via het contactformulier

Wilt u een terrasluifel laten plaatsen of een terrasoverkapping met doek bij u in Herentals? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Vul de gewenste afmetingen en andere vereisten in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast ontvangt u een overzichtelijke e-mail met een offerte en meer informatie. Wilt u eerst meer weten of heeft u een vraag? Bel dan naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews