Kwaliteit en techniek

Persoonlijk gratis advies

Voor dat u een definitieve keuze maakt, komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen door en adviseren wij u in uw keuze. We gaan pas weg wanneer alles duidelijk is en u het gevoel heeft dat u bij ons in goede handen bent.

Op maat gemaakt

Geen zwembadoverkapping is hetzelfde. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw zwembad overdekt wordt zoals u dat wilt. Wilt u dat de overkapping doorloopt aan de voorkant in plaats van aan de achterkant? Alles is mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

Garantie

De garantietermijn voor de gehele overkapping is 5 jaar en is geldig op de constructie en op de montage, en een levenslange garantie op de EPDM rubbers. Op het polycarbonaat (beglazing) geven wij een fabrieksgarantie van 10 jaar; deze heeft betrekking op het scheuren en verkleuren, niet tegen eventuele krasvorming.

250 kleuren

De standaardkleur van de aluminium profielen die wij toepassen voor onze overkappingen is RAL7016 – antraciet grijs (mat/structuur). Deze kleur is neutraal, valt weinig op in de omgeving en blijft het meeste schoon. Natuurlijk kunt u elke RAL kleur kiezen. Wij beschikken over de meest moderne technieken om de profielen in elke gewenste kleur te coaten. Wij helpen u graag bij de juiste keuze.

Kwaliteit en techniek

De meeste mensen kopen één keer in hun leven een telescopische overkapping en willen natuurlijk de beste keuze maken. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar allerlei zwembaden gezien: groot, klein, rond, vierkant, aflopend of met een waterval. Noem het maar op of we hebben hiervoor een oplossing bedacht. Laluna bestaat uit een team van mensen die in hun regio wonen en werken. Wij kennen de omstandigheden die voor een bepaald gebied gelden, denk dan aan hevige wind of storm. Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat ze gebruiksvriendelijk zijn maar ook veilig een duurzaam. Wij hebben onze producten laten keuren door TÜV Rheinland en hebben hiervoor een certificaat ontvangen.

TÜV Rheinland

TÜV Rheinland is een wereldleider op het gebied van onafhankelijke inspectiediensten. TÜV Rheinland Group kent het keurmerk toe aan producten die veiligheid en kwaliteit bieden. Fundamentele kwaliteitskenmerken van een product zijn op het eerste gezicht zichtbaar. Hun motto is: “Veiligheid voorop”. Veiligheidstesten worden dus een voorwaarde voor verdere tests. Bijv. de eisen voor de beproefde en wereldwijd bekende veiligheidstekens van de TÜV Rheinland Group worden gebruikt als maatstaf voor het voldoen aan veiligheidsnormen. Vervolgens worden de kwaliteitscriteria grondig geanalyseerd. Er wordt rekening gehouden met criteria als bruikbaarheid, duurzaamheid, geluidsarmheid en design.

Als basis wordt rekening gehouden met de wensen van de consument en jarenlange ervaring op het gebied van producttesten. Zo ontstaan ​​er variabele testprogramma’s die van toepassing zijn op de individuele kenmerken van een product. Zie voor meer informatie: www.tuv.com

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews