Lage overkapping

Bij Laluna Zwembadoverkappingen uit Utrecht en Herentals bieden we een lage zwembadoverkapping aan, ontworpen om uw zwembad het hele jaar door te beschermen zonder het zicht in uw tuin te verstoren. We begrijpen namelijk het belang van esthetiek én functionaliteit voor uw buitenruimte. Deze overkappingen zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar voegen ook een subtiele elegantie toe aan uw buitenruimte, waardoor uw zwembad een integraal onderdeel van uw tuinontwerp wordt.

Een lage zwembadoverkapping uit de L-serie

Onze L-serie omvat de populaire modellen L1 en L2, beide bekend om hun lage, gebogen ontwerp dat zwemmen onder de overkapping mogelijk maakt. De L1, ons instapmodel, biedt hoge kwaliteit met standaardmaten en een geanodiseerd aluminium profiel, beschikbaar met dubbelwandige of kristalheldere polycarbonaat bedekking. De L2, ons vlaggenschip, is ontworpen om:

Hierdoor is uw zwembad het hele seizoen gebruiksklaar. Met zijn geringe hoogte past de L2 naadloos in elke tuin. Het laatste model, de L3, onderscheidt zich met rechte hoeken en gebogen beglazing, waardoor het een moderne uitstraling heeft. Dit model biedt dezelfde voordelen biedt als de L2, maar met een strakker design om nog langer van het zwembadseizoen te genieten.

Bekijk ons aanbod en kies uw favoriet

Bent u geïnteresseerd om uw zwemseizoen te verlengen dankzij een stijlvolle lage zwembadoverkapping? Onze zwembadoverdekkingen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Wij nodigen u uit om al onze producten te bekijken en te ontdekken hoe overkapping de waarde en het genot van uw zwembad kan verhogen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en de ideale oplossing voor uw behoeften te vinden. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw favoriete overkapping. Wij kijken er naar uit om uw gekozen afdak te komen plaatsen!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews