Zwembadoverkapping van aluminium

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Met een zwembadoverkapping van glas en aluminium van Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals geniet u nog meer van het zwembad in uw tuin. Al meer dan 20 jaar realiseren wij stijlvolle, moderne overkappingen voor zwembaden en terrassen in heel België en Nederland. Vertel ons uw wensen voor een aluminium zwembadoverkapping en onze experts gaan voor u aan de slag.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

De voordelen van een zwembadoverkapping met aluminium profielen

Laluna Zwembadoverkappingen in Herentals vervaardigt moderne overkappingen gemaakt van glas in aluminium profielen. Elke overkapping wordt op maat vervaardigd en verlengt het zwemseizoen. De zwembadoverkapping van aluminium en glas houdt namelijk de warmte vast in het zwembad van uw tuin. Zo geniet u ook in de herfst, lente en zelfs de winter van uw zwembad als u dat wenst. Bovendien voorkomt de overdekking dat er bladeren en ander vuil in het water vallen, zodat u tijd en geld bespaart op schoonmaak- en onderhoudskosten. Kortom, een zwembadoverkapping biedt u heel wat voordelen.

Een overkapping naar uw wensen

Wat voor aluminium zwembadoverkapping mogen onze experts op maat voor u maken? U heeft namelijk een breed scala aan mogelijkheden. Kiest u voor een zwembadkoepel of een hoge overkapping? Wilt u de overkapping kunnen verplaatsen of wenst u er eentje met een handige deur en ventilatiekleppen? We luisteren graag naar uw wensen voor een prachtige zwembadoverkapping op maat in uw tuin.

Bekijk onze producten

Ontdek de mogelijkheden voor uw overkapping

Ontdek meer over de mogelijkheden van een zwembadoverkapping van glas en aluminium van ons bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op via het nummer +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21 of vul het contactformulier in. We tonen u graag ook eerdere realisaties van ons bedrijf bij een tevreden klant. Ontvangt u graag meteen een offerte? Ook daarvoor mag u ons rechtstreeks contacteren.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews