Afdekkingen

Als u uw zwembad wilt overdekken, dan kan dat met onze afdekkingen. Een afscherming voor uw zwembad is perfect wanneer u uw zwemseizoen wilt verlengen, de kwaliteit van uw zwembadwater wilt behouden en energiekosten wilt besparen. Bij Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals en Utrecht begrijpen we hoe belangrijk een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke afdekking is voor uw zwembad. Onze afdekkingen zijn ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen, waardoor uw zwembad niet alleen langer warm en schoon blijft, maar ook een veilige plek is voor familie en vrienden. Twijfel dan ook niet langer om uw zwembad af te dekken met onze afdekkingen.

De unieke kenmerken van onze afdekkingen voor uw zwembad

Onze zwembadafdekkingen staan bekend om hun unieke kenmerken en voordelen. De A-serie, met modellen A1, A2 en A3, is speciaal ontworpen om:

De afdekkingen A1 en A2 zijn eenvoudig te bedienen; ze lopen aan één of twee zijden op een rail en zijn met een handomdraai te openen of te sluiten. Hierdoor zijn ze ideaal voor moderne, strakke huizen of wanneer uw zwembad een prominente plaats in uw tuin inneemt. De gehele A-serie is voorzien van kristalheldere polycarbonaat voor maximale duurzaamheid en esthetiek. Model A3 biedt, met zijn unieke ronde hoeken en tweezijdige rails, dezelfde voordelen en is een uitstekende keuze voor zwembaden die goed zichtbaar zijn in uw tuin of vanuit uw huis. Deze zwembadafdekkingen zijn de laagste modellen in ons aanbod. Als u een modelletje hoger wilt, dan gaat u voor onze lage zwembadoverkappingen in de L-serie. Het grote verschil hierbij is dat u onder de overkappingen gemakkelijk kunt zwemmen, wat bij een zwembadafdekking niet het initiële doel is. Deze dienen vooral om uw zwembad af te dekken.

Ontdek de perfecte afscherming voor uw zwembad

Bent u klaar om de kwaliteit van uw zwemervaring te verbeteren met een stijlvolle en functionele zwembadafdekking? Laluna Zwembadoverkappingen nodigt u uit om al onze producten te bekijken en elke afdekking voor uw zwembad te ontdekken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale oplossing die past bij uw behoeften en uw zwembad transformeert in een veilige, schone en warme omgeving. Kies voor de afscherming van uw zwembad die bij uw wensen aansluit en vraag uw offerte aan. Voor u het weet heeft u een prachtig zwembad met afdekking in uw tuin staan.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews