Over ons

Ruim twintig jaar geleden begon Jack van der Put met het ontwerpen, bouwen en schoonmaken van zwembaden. Jack weet als geen ander hoe het is om een zwembad zo optimaal mogelijk te onderhouden.

Veilig, schoon en kostenbesparend

Hij zag al snel de problemen waar zwembadliefhebbers tegenaan liepen. Het zwembad was vaak niet veilig voor kleine kinderen. Daarnaast kostte het erg veel moeite om het water schoon te houden. En de energiekosten konden behoorlijk oplopen.

Hij vond de oplossing: een goed systeem om een zwembad te overdekken. Een overkapping waar je ook onder kan zwemmen. Want langer zwemmen, wie wil dat nou niet?

Hij ging aan de slag met zwembadoverkappingen die u veilig en gemakkelijk afsluit. Zo kunt u uw (klein)kinderen met een gerust hart in de tuin laten rondrennen. Bovendien krijgen bladeren geen kans om het water te vervuilen. Doordat de overkapping het water extra lang warm houdt, ziet u direct een verschil op uw energienota. En u kunt zelfs in de winter nog een duik nemen!

Persoonlijke en heldere service

Inmiddels in Laluna Zwembadoverkappingen uitgegroeid tot een professioneel team van gespecialiseerde medewerkers. Al honderden tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland zwemmen onder onze overkappingen.

Een persoonlijke benadering, transparantie en maatwerk staan altijd centraal. Al tijdens het eerste gesprek vertellen wij u alles over onze ontwerpen en we maken direct een offerte. We zoeken altijd naar een passende oplossing.

Ook na de montage van uw zwembadoverkapping staan wij nog voor u klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews