Uw zwembad proper houden

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Zoekt u naar een manier om het water in uw zwembad proper te houden in Utrecht of elders in heel Nederland en België? Heeft u dan al eens gedacht aan een zwembadoverkapping? Bij Laluna Zwembadoverkappingen kunt u terecht voor allerlei soorten overdekkingen. Ons bedrijf uit Herentals en Utrecht heeft al meer dan 20 jaar ervaring en zorgt steeds voor een oplossing die veilig, gemakkelijk en van hoogwaardige kwaliteit is.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Uw zwembad proper houden met een afdak

Met een overdekt zwembad kunt u veel gemakkelijk het water en de omgeving rond uw zwembad proper houden. Het is namelijk afgeschermd van de natuur, waardoor bladeren of ander vuil niet in het water kunnen belanden. We bieden verschillende manieren aan om uw zwembad af te dekken. Zo heeft u de keuze uit een glazen of een aluminium overkapping en installeren we zowel lage als hoge afdaken. Daarnaast hebben we ook allerlei extra opties zoals een verluchtingsdeurtje. We hebben overigens meer dan 250 kleuren in ons assortiment. Kies de kleur die het best bij uw tuin, woning en zwembad past! Een afdak biedt overigens nog andere voordelen. Zo is het energiezuinig voor uw zwembad, doordat u minder moet verwarmen.

Dankzij onze mogelijkheden zult u uw zwembad proper houden

Met behulp van een overkapping van ons bedrijf kunt u het water in uw zwembad proper houden. We bieden echter heel wat mogelijkheden aan. Wanneer u bijvoorbeeld een serre rond uw zwembad gaat kopen en laat bouwen, geniet u ook van warmer water wanneer het zonnetje schijnt én bespaart u energie op het verwarmen van uw water. Wilt u in de zomer kunnen genieten van de buitenlucht aan uw zwembad? Dan is een verrijdbare overkapping voor u de perfecte oplossing!

Bekijk onze producten

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u het water in uw zwembad proper houden met behulp van een overkapping? Contacteer ons door het contactformulier in te vullen. Wij plannen zo snel mogelijk een gesprek in, zodat we uw wensen kunnen overlopen en snel aan de slag kunnen met de installatie. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons gemotiveerde team uiteraard bereiken via bovenstaande contactgegevens.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews