Zwembad proper houden

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Zoekt u naar een manier om het water in uw zwembad proper te houden? Heeft u dan al eens gedacht aan een zwembadoverkapping? Bij Laluna Zwembadoverkappingen kunt u terecht voor allerlei soorten overdekking. Ons bedrijf uit Herentals, nabij Geel, heeft al meer dan 20 jaar ervaring en zorgt steeds voor een oplossing die veilig, gemakkelijk en van hoogwaardige kwaliteit is.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Uw zwembad proper houden met een afdak

Met een overdekt zwembad kunt u veel gemakkelijk het water en de omgeving rond uw zwembad proper houden. Het is namelijk afgeschermd van de natuur, waardoor bladeren of ander vuil niet in het water kunnen belanden. We bieden verschillende manieren aan om uw zwembad af te dekken. Zo heeft u de keuze uit een glazen of een aluminium overkapping en installeren we zowel lage als hoge afdaken. Daarnaast hebben we ook allerlei extra opties zoals een verluchtingsdeurtje. We hebben overigens meer dan 250 kleuren in ons assortiment. Kies de kleur die het best bij uw tuin, woning en zwembad past! Een afdak biedt overigens nog andere voordelen. Zo is het energiezuinig doordat u minder moet verwarmen.

Bekijk onze producten

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u het water in uw zwembad proper houden met behulp van een overkapping? Contacteer ons dan door te bellen naar het nummer +32 (0)14 75 24 21 of vul het contactformulier in. Wij plannen zo snel mogelijk een gesprek in, zodat we uw wensen kunnen overlopen en snel aan de slag kunnen met de installatie van uw overkapping. We bezorgen u overigens altijd zo snel mogelijk een offerte. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons uiteraard bereiken via bovenstaande contactgegevens.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews