Langer zwemmen

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijk te openen/sluiten

Dankzij een overkapping van Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals en Utrecht, nabij Nieuwegein, kunt u langer zwemmen in uw eigen zwembad. Het is niet langer nodig om het zwemseizoen te beperken tot de warme zomermaanden. Onze overkappingen bieden de perfecte oplossing om uw zwemseizoen aanzienlijk te verlengen, waardoor u van de vroege lente tot de late herfst van uw zwembad kunt genieten.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Hoe een overkapping langer zwemmen mogelijk maakt

Met onze overkappingen garanderen wij dat u jaarlijks langer kunt genieten van uw zwembad. Het geheim achter langer zwemmen schuilt in het vermogen van de overkapping om warmte te bewaren en te zorgen voor een aangename zwemtemperatuur. Al bij de eerste zonnestralen in april kunt u genieten van heerlijk verwarmd water. Tot in november wordt er nog veel gezwommen onder onze overkappingen, en sommige enthousiastelingen nemen zelfs hartje winter nog een duik. Onze overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad ook tijdens de koudere maanden optimaal beschermd blijft en fungeren dus perfect als winterafdekking.

Bekijk onze producten

Uw zwembadseizoen verlengen? Vraag een offerte aan!

Bent u klaar om uw zwemseizoen te verlengen en maximaal te genieten van uw zwembad met een overkapping van Laluna? Al onze zwembadoverkappingen zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen en bieden een duurzame oplossing voor langer zwemmen. Neem de stap en vraag een offerte aan! Laat snel een afdak plaatsen dat uw zwembadseizoen transformeert. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze producten en maak uw zwembad winterklaar met stijl. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing voor uw zwembad.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews