Hoge overkapping

Een hoge zwembadoverkapping biedt het beste van twee werelden: de voordelen van een binnenzwembad terwijl u toch het gevoel heeft buiten te zijn. Bij Laluna Zwembadoverkappingen uit Utrecht en Herentals geloven we dat er niets mooier is dan het buitenleven te omarmen. Of u nu wilt zwemmen, relaxen of werken in uw buitenruimte, onze hoge zwembadoverkappingen maken het allemaal mogelijk. En wordt het te warm? Dan opent u gewoon een deel van de overkapping. De mogelijkheden zijn onbegrensd met een hoge zwembadoverkapping uit ons assortiment.

De voordelen van een hoge zwembadoverkapping

Een hoge zwembadoverkapping biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en comfort. U kunt genieten van de voordelen van een overdekt zwembad, met de optie om volledig te openen wanneer het weer het toelaat. Dit betekent dat u het hele jaar door van uw zwembad kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden. De hoge overkapping creëert een uniek microklimaat dat de temperatuur tot wel 10 graden warmer kan maken dan buiten, waardoor u ook op koelere dagen kunt zwemmen. Bovendien biedt een glazen zwembadoverkapping niet alleen bescherming tegen ongewenste elementen zoals bladeren en vuil, maar ook tegen uv-stralen, terwijl het natuurlijke licht optimaal wordt benut.

Ontdek de veelzijdigheid van de H-serie

Ons assortiment van hoge zwembadoverkappingen, de H-serie, biedt voor elk wat wils. Van het elegante H1-model, dat lange slanke profielen gebruikt om u zoveel mogelijk van uw omgeving te laten genieten, tot de H2 met zijn vermogen om breedtes tot 11 meter te overspannen. Voor diegenen die een zwembadoverkapping voor een rond zwembad zoeken, biedt de H4 een innovatieve oplossing. Deze zwembadkoepel is 360 graden wendbaar en kan voor 50% geopend worden, ideaal voor wind- en regenbescherming. De H5 wordt dan weer vooral gekozen door campings en hotels. Elk model is zorgvuldig ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, en voegt zich naadloos in elke omgeving.

Maak van uw zwembaddroom werkelijkheid

Overweegt u een hoge zwembadoverkapping te kopen om uw zwemseizoen te verlengen en uw buitenruimte te optimaliseren? Een afdak laten plaatsen door Laluna Zwembadoverkappingen betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Vraag een offerte aan voor uw gewenste model uit onze H-serie en laat ons u begeleiden naar de ideale zwembadoverkapping die aan al uw wensen voldoet. Ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen uw zwembadervaring kunnen transformeren en geniet het hele jaar door van uw buitenzwembad. Bekijk alvast onze gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van onze overkappingen. We helpen u graag verder!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews