De warmte van uw zwembad bewaren

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u de warmte in uw zwembad bewaren of juist op een duurzame manier opwarmen? Dan moet u bij Laluna Zwembadoverkappingen zijn. Als specialist in overkappingen met vestigingen in zowel Herentals als Utrecht mochten wij bij al bij tal van klanten in heel Nederland en België zorgen voor installaties voor het bewaren van de warmte in uw zwembad. Ontdek de voordelen voor u en uw zwembad indien u kiest voor ons.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

De warmte in uw zwembad bewaren en nog veel meer andere voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een zwembadoverdekking te kopen bij ons bedrijf, geniet u meteen van allerlei voordelen. We bieden diverse mogelijkheden op maat aan. Wilt u voornamelijk de warmte in uw zwembad bewaren of wilt u het water optimaal opwarmen? Dan kiest u het best voor een overkapping in glas! Wanneer de zon schijnt, wordt niet alleen de ruimte rond uw zwembad warm, maar gaat het water zelf ook opwarmen, waardoor u veel energiekosten kunt besparen. Verder bent u ook beschermd tegen regen, vuil, en kunnen dieren of kinderen niet in het zwembad terechtkomen. Verkiest u toch een overkapping in aluminium? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Bekijk onze producten

Contacteer ons bij interesse

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om de warmte in uw zwembad te bewaren of wilt u op een energiebesparende manier uw zwembad opwarmen? Geef dan snel de afmetingen van uw zwembad door via het contactformulier of bel naar het nummer +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21. Wij contacteren u zo snel mogelijk met de mogelijkheden en een prijsofferte voor uw landelijke of juist moderne overkapping. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een lage of een hoge overkapping. Bij ons kan het allemaal!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews