Warmte zwembad bewaren

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u de warmte in uw zwembad bewaren? Dan moet u bij Laluna Zwembadoverkappingen zijn! Als specialist in overkappingen uit Herentals, nabij Geel, mochten wij bij al bij tal van klanten over heel Vlaanderen en Nederland een zwembadoverkapping op maat installeren. Ontdek de voordelen voor u en uw zwembad indien u kiest voor ons.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

De warmte in uw zwembad bewaren en nog veel meer andere voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een zwembadoverdekking te kopen bij ons bedrijf, geniet u meteen van allerlei voordelen. We bieden diverse mogelijkheden op maat aan. Wilt u voornamelijk de warmte in uw zwembad bewaren? Dan kiest u het best voor een overkapping in glas! Wanneer de zon schijnt, wordt niet alleen de ruimte rond uw zwembad, maar ook het water zelf verwarmd, waardoor u veel energiekosten kunt besparen. Verder bent u ook beschermd tegen regen, vuil, en kunnen dieren of kinderen niet in het zwembad terechtkomen. Verkiest u toch een overkapping in aluminium? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Bekijk onze producten

Contacteer ons bij interesse

Bent u op zoek naar een gemakkelijk manier om de warmte in uw zwembad te bewaren? Geef dan snel de afmetingen van uw zwembad door via het contactformulier of bel naar het nummer +32 (0)14 75 24 21. Wij contacteren u zo snel mogelijk met de mogelijkheden en een prijsofferte. Of u nu een lage of een hoge overkapping verkiest, bij ons kan het allemaal.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews