Warmte zwembad bewaren

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijk te openen/sluiten

Blijkt de warmte van het water van uw zwembad bewaren een moeilijke uitdaging? Laat ons u helpen! Bij Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht en Herentals staan wij bekend om onze zwembadoverkappingen die zonlicht opvangen en wind en koude geen kans geven, waardoor ze de warmte van uw zwembad efficiënt helpen bewaren.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een overkapping is dé manier om de warmte van uw zwembad te bewaren

Wij weten als geen ander dat de temperatuur van uw zwembad snel kan dalen, vooral ’s nachts en in de koudere maanden. Dit betekent dat u vaker moet bijverwarmen, wat uw energiekosten flink verhoogt. Een zwembadoverkapping is een effectieve manier om de warmte van uw zwembad te bewaren. Door zonlicht op te vangen en een broeikaseffect te creëren, houdt een overkapping het water tot wel 8 graden Celsius warmer dan zonder overkapping. Dit betekent dat u langer kunt genieten van uw zwembad, zelfs in de koudere maanden of latere uren. Bovendien is een zwembadoverkapping energiezuinig. Doordat er minder verdamping is, hoeft u minder water te verversen. En doordat u minder water hoeft op te warmen, bespaart u ook meteen op uw energiekosten.

Bekijk onze producten

Vraag naar gepast advies

Wilt u meer informatie over hoe u de warmte van uw zwembad kunt bewaren? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag over het plaatsen van een overkapping die perfect bij uw zwembad past. Elk van onze zwembadoverdekkingen is maatwerk en wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van onze overkappingen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews