Afdak laten plaatsen over uw zwembad

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wij, bij Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht en Herentals, komen met veel plezier uw afdak plaatsen over uw zwembad. Wij begrijpen om een zwembadoverkapping laten installeren een grote stap is naar meer zwemplezier en comfort. Daarom zorgen wij ervoor dat het hele proces van het plaatsen van uw afdak soepel en zorgeloos verloopt. Een afdak over uw zwembad laten plaatsen biedt niet alleen bescherming tegen de weerselementen, maar verhoogt ook de veiligheid en verlengt het zwemseizoen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Onze uitzonderlijke service bij het plaatsen van het afdak over uw zwembad

Bij het plaatsen van een afdak over uw zwembad onderscheiden wij ons door onze uitzonderlijke service. Ons team staat altijd voor u klaar! Dit zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw overkapping. We denken met u mee, helpen bij het regelen van eventuele vergunningen en onze jarenlange ervaring garandeert dat we u kunnen bijstaan in elk aspect van uw project. Daarnaast bieden wij garantie op onze werkzaamheden en heeft u de keuze uit een pallet van 250 kleuren, zodat uw nieuwe zwembadoverkapping perfect bij uw huis en tuin past. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en wij zetten alles op alles om deze te garanderen. Bij onze expertise in het plaatsen van zwembadoverkappingen, variërend van laag tot hoog, staat persoonlijke service voorop. Wij komen eerst bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en ook na de montage blijven we voor u klaarstaan met onze ondersteuning.

Bekijk onze producten

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw favoriete model

Bent u klaar om de volgende stap te zetten en uw zwembadervaring naar een hoger niveau te tillen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw favoriete model. Met een zwembadoverkapping op maat garanderen we dat uw nieuwe afdak naadloos aansluit bij uw wensen en de esthetiek van uw buitenruimte. Wacht niet langer en maak uw droom werkelijkheid. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke installatie. Kies voor kwaliteit, kies voor Laluna Zwembadoverkappingen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews