Reviews

Lees onderstaand enkele ervaringen van onze klanten.

uit Zonhoven

Wat een zaligheid zo een overkapping. Zwemmen vanaf maart tot oktober. Weinig vuil in het water en minder verdamping. Supervriendelijke mensen met een zeer goede service. Een aanrader.

uit Kortessem

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling, de contactname, de informatie, de plaatsing met zeer vriendelijke en beknopte uitleg We zullen uw firma en werkwijze ten zeerste aanbevelen !

uit Kasterlee

Zeer tevreden! Correcte prijs, goede contacten, vlotte plaatsing

uit Antwerpen

Wij kozen recent voor een hoge overkapping en al veel plezier aan beleefd! Zeer tevreden over de manier waarop; duidelijke communicatie, zeer fijne service, vlot afgehandeld en een perfect eindresultaat!

Wij zijn enorm tevreden en kunnen deze firma van harte aanraden. Wij kozen voor een lage overkapping om het zicht op de tuin te behouden. De toegangsdeur is heel praktisch en de overkapping is aanpasbaar naargelang de weersomstandigheden. Correcte service en afhandeling ook.

Jack en zijn team hebben echt de “extra mile” gelopen om onze kap tot een succes te maken. Het ziet er prachtig uit, het bad blijft warm (gemakkelijk 26 graden) en schoon (ik hoef haast nooit meer de filters schoon te maken).

Wij zijn reuze blij met de overkapping. Het water blijf veel schoner en goed op temperatuur. De plaatsing Is goed gedaan en alles is netjes achtergelaten. We maken nu al eerder in het seizoen gebruik van het zwembad.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews