Moderne overkapping

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u graag een moderne overkapping laten maken op maat van uw terras? Een vrijstaande terrasoverkapping, een overkapping die aan het huis is vastgemaakt of een verrijdbare variant? Het is allemaal mogelijk wanneer u Laluna zwembadoverkappingen inschakelt voor het op maat maken van een moderne terrasoverkapping. Vertel ons uw wensen, dan maken wij een overkapping die aan uw verwachtingen voldoet.

+31 (0)30 750 89 74

zwembad-overkapping

Geniet het hele jaar van uw terras dankzij een moderne overkapping op maat

Met een moderne terrasoverkapping met een schuifbaar dak combineert u het beste van twee werelden. Wanneer het koud is of regent zit u droog onder uw vrijstaande terrasoverkapping. Schijnt de zon en is het hartje zomer? Dan wilt u natuurlijk van de zonnestralen op uw terras genieten, in de buitenlucht. Dankzij een schuifbaar dak, kunt u de terrasoverkapping openen. Kiest u voor een verrijdbare terrasoverkapping of een overkapping met glazen schuifwanden, dan is het zelfs mogelijk om de complete overkapping opzij te schuiven.

Een vrijstaande of schuifbare terrasoverkapping voor uw restaurant

Een vrijstaande, verrijdbare, schuifbare of andere terrasoverkapping is niet alleen ideaal voor in uw tuin. Ook voor restaurants is een moderne terrasoverkapping met een schuifbaar dak de investering waard. Zo kunt u namelijk het hele jaar door gebruikmaken van het terras en op die manier omzet vergaren. ’s Winters houdt u de moderne overkapping gesloten, zodat uw gasten ook bij koud weer het gevoel hebben dat ze buiten zitten. Wanneer het heerlijk warm is buiten, opent u het dak van de terrasoverkapping, dat schuifbaar is. Heeft u een variant met schuifwanden, dan schuift u deze ook opzij. Zo haalt u de vaste of vrijstaande overkapping tijdelijk weg en zitten uw gasten weer in de buitenlucht.

Bekijk onze producten

Laat een vrijstaande of vaste terrasoverkapping op maat maken

Wat voor moderne overkapping wilt u door Laluna zwembadoverkappingen laten maken? Laat ons de gewenste afmetingen en andere vereisten weten door het contactformulier in te vullen. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug en sturen we een e-mail met meer informatie en een overzichtelijke prijsopgave. Dan weet u precies wat de verrijdbare, schuifbare, vrijstaande of andere moderne terrasoverkapping kost. Laat u de overkapping vervolgens door ons plaatsen, dan leveren wij deze al binnen vier tot zes weken. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21.

Zwembad-overkapping.com

Winthonlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

+31 (0)30 750 89 74
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Diamantstraat 8/352
2200 Herenthals
België

+32 (0)14 75 24 21
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Neem contact op