Moderne overkapping Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Bent u op zoek naar een moderne overkapping in regio Herentals, Utrecht of in een andere regio in België of Nederland? Heeft u al eens gedacht aan een moderne, vrijstaande terrasoverkapping? Bij Laluna Zwembadoverkappingen is het allemaal mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in moderne overkappingen op maat. Laat ons weten wat u voor ogen heeft en wij gaan graag voor u aan de slag.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een moderne overkapping in uw tuin

Een moderne terrasoverkapping is een goede aanvulling, indien u er van geniet om heerlijk te vertoeven in uw tuin. Op deze manier geniet u gedurende het jaar van uw terras, ongeacht de weersverwachting. Bij neerslag zit u bijvoorbeeld beschut. Is het wat kouder? Geen enkel probleem, de warmte van eerdere dagen blijft lekker hangen onder uw overkapping. U profiteert dus elke dag van het jaar van uw moderne overkapping.

Ga voor een moderne overkapping in uw tuin

Met een moderne overkapping van uw zwembad of een terrasoverkapping, zorgt u voor een stijlvolle upgrade van uw tuin. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Verkiest u een afdak voor uw zwembad of terras? Dan kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een aluminium overkapping. Of wilt u een serre rond uw zwembad laten bouwen? Zo kunt u de warmte in uw zwembad beter behouden! Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing op maat.

Bekijk onze producten

Laat ons uw wensen en eisen weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een moderne overkapping of wilt u een andere soort zwembadoverkapping kopen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21. Wij vertellen u graag meer over onze eerdere projecten. Vanzelfsprekend zit u bij ons ook goed voor verschillende soorten zwembadoverkappingen. Ons bedrijf beschikt over decennia aan ervaring. Wij voorzien u graag van passend advies als het gaat over overkappingen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews