Moderne overkapping Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Bent u op zoek naar een moderne overkapping voor uw terras? Heeft u al eens gedacht aan een moderne, vrijstaande terrasoverkapping voor uw tuin in Herentals? Bij Laluna zwembadoverkapping is het allemaal mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in moderne terrasoverkappingen op maat. Laat ons weten wat u voor ogen heeft en wij gaan graag voor u aan de slag.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een moderne overkapping in uw tuin in Herentals

Wanneer u ook zo geniet van heerlijk vertoeven in uw eigen tuin in Herentals, is een moderne terrasoverkapping een goede aanvulling. Op deze manier geniet u gedurende het jaar van uw terras, ongeacht de weersverwachting. Bij neerslag zit u bijvoorbeeld beschut. Is het wat kouder? Geen enkel probleem, de warmte van eerdere dagen blijft lekker hangen onder uw overkapping. U geniet dus werkelijk elke dag van het jaar van uw moderne terrasoverkapping!

Ga voor een vrijstaande terrasoverkapping in uw tuin in Herentals

Voor een stijlvolle upgrade van uw tuin in Herentals of omgeving, gaat u voor een vrijstaande terrasoverkapping. Dankzij een vrijstaande overkapping van uw terras geniet u altijd van de prachtige omgeving van uw tuin; u kunt immers vanuit elke hoek het uitzicht bewonderen. Voor ieder terras hebben wij de passende overkapping, bijvoorbeeld van glas, aluminium of polycarbonaat. Wat u ook door ons wilt laten realiseren, wij staan voor u klaar.

Bekijk onze producten

Laat ons uw wensen en eisen weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een moderne, vrijstaande overkapping bij u in Herentals of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar +32 (0)14 75 24 21. Wij vertellen u graag meer over onze eerdere projecten. Vanzelfsprekend zit u bij ons ook goed voor verschillende soorten zwembadoverkappingen. Ons bedrijf beschikt over ruim 20 jaar ervaring. Wij voorzien u dus graag van passend advies als het gaat over overkappingen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews