Een lage zwembadoverkapping in Utrecht of omgeving

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een lage zwembadoverkapping integreert mooi met de rest van uw tuin in Utrecht of Herentals of elders in België of Nederland en houdt uw zwembad langer warm en schoon. Het is een mooie oplossing wanneer u een zwembadoverkapping wilt die weinig opvalt en waar u gemakkelijk overheen kijkt, omdat deze laag is. Een zwembadoverkapping van Laluna Zwembadoverkappingen is dan wel laag, maar nog hoog genoeg om eronder heerlijk te zwemmen. U hoeft de overkapping niet volledig te openen, waardoor de warmte goed bewaard blijft.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Geniet langer van het zwemseizoen met een lage zwembadoverkapping

Een lage zwembadoverkapping in uw tuin is de investering zeker waard. Niet alleen bespaart u op verwarmingskosten en geniet u langer van het zwemseizoen, uw zwembad wordt ook nog eens een stuk veiliger. De zwembadoverkapping is laag, waardoor u het overzicht over uw tuin in Utrecht behoudt. Dat is handig wanneer u kinderen of huisdieren laat spelen in de tuin. Daarnaast kunnen de kinderen en huisdieren dankzij de overkapping niet in het water vallen.

Kies uit verschillende modellen en voeg extra opties toe

Er zijn verschillende modellen van een zwembadoverkapping die laag is. Zo heeft u de keuze uit hoekigere en rondere varianten. Daarnaast verschilt de hoogte per model. Op die manier is er zeker een zwembadoverkapping die bij de stijl van uw tuin en woning past. Daarnaast kunt u de lage zwembadoverkapping nog verder op uw wensen aanpassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een deurtje dat frisse lucht binnenlaat onder de overkapping? Wanneer u dat deurtje bij de trap van het zwembad laat plaatsen, heeft u zo ook nog eens een kleine toegang tot het zwembad, waardoor nog minder warmte verloren gaat en u steeds lekker lang kunt zwemmen, het hele jaar door!

Bekijk onze producten

Kies de zwembadoverkapping naar uw wensen

Wilt u een lage zwembadoverkapping laten plaatsen bij u? Of heeft u liever een hoge overkapping? In beide gevallen is Laluna Zwembadoverkappingen u graag van dienst. Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier, waarop u de gewenste afmetingen en extra opties invult. Dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en geven we u een overzichtelijke prijsindicatie. Wilt u liever eerst een afgerond project zien? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21. We plannen vervolgens een afspraak in voor de bezichtiging van een referentieproject bij u in de buurt.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews