Opwarmen zwembad

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Dankzij een zwembadoverdekking van Laluna Zwembadoverkappingen, met vestigingen in Utrecht en Herentals en actief in heel Nederland en België, kunt u op een duurzame manier uw zwembad opwarmen. Bovendien kiest u uit verschillende soorten en maten afdekkingen en beschikken wij over meer dan 250 verschillende kleuren, zodat u steeds een overkapping kiest die bij de stijl van uw tuin en woning past.
+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Uw zwembad energiezuinig opwarmen

Dankzij onze isolerende zwembadoverkappingen, is uw zwembad opwarmen kinderspel. Doordat de zon op uw zwembadafdekking schijnt, neemt het water de warmte op en geniet u lang van aangenaam zwemwater. Het opwarmen van uw zwembad gebeurt ook steeds energiezuinig en dat zult u merken aan uw portemonnee! Wist u trouwens dat u uw zwembad ook kunt opwarmen tijdens de wintermaanden, dankzij onze winterafdekkingen voor uw zwembad? Zo profiteert u het hele jaar van uw zwembad. Al onze overkappingen worden steeds volledig op maat gemaakt, na een persoonlijk bezoek aan uw woning. Geen zwembadoverkapping is namelijk hetzelfde en wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Ten slotte garanderen wij steeds een garantie van vijf jaar, zodat u op uw beide kunt slapen en nog jaren van uw zwembad kunt genieten.

Bekijk onze producten

Luister naar onze mogelijkheden

Uw zwembad energiezuinig en duurzaam opwarmen, dat doet u dankzij onze zwembadoverkappingen. Wilt u meer weten over onze vele mogelijkheden of wilt u meteen een overdekking laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en geef uw afmetingen door. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews