Isolerende zwembadafdekking

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijk te openen/sluiten

Een isolerende zwembadafdekking van Laluna Zwembadoverkappingen uit Utrecht en Herentals is de sleutel tot een energiezuinig zwembad. Deze innovatieve afdekkingen zijn ontworpen om de warmte binnen te houden en de kou buiten te sluiten, waardoor u aanzienlijk bespaart op de energiekosten die nodig zijn om uw zwembad te verwarmen. Door het minimaliseren van warmteverlies via verdamping, wat de grootste oorzaak is van energieverlies bij zwembaden, zorgt onze isolerende zwembadafdekking ervoor dat uw zwembadwater op een efficiënte manier warm blijft.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Het effect van een isolerende zwembadafdekking

Het gebruik van een isolerende zwembadafdekking heeft een aanzienlijk effect op zowel de temperatuur van het water als op uw portemonnee. Warmte bewaren wordt eenvoudig met onze zwembadoverkappingen, omdat ze ontworpen zijn om de wind geen kans te geven de opgebouwde warmte mee te nemen. Dit resulteert in zwembadwater dat gemiddeld drie graden warmer is dan zonder kwaliteitsvolle afdekking. Bovendien creëren onze overkappingen een aangename omgeving rond uw zwembad, waardoor het ook op koelere dagen heerlijk vertoeven is. Al onze zwembadoverkappingen dragen bij aan meer energiezuinig zwemmen door de noodzaak voor extra verwarming te verminderen.

Bekijk onze producten

Vraag advies en maak uw zwembad energiezuiniger

Overweegt u om uw zwembad energiezuiniger te maken met een isolerende zwembadafdekking? Een overkapping laten plaatsen is een slimme stap naar energiebesparend zwemmen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie, of het nu gaat om een winterafdekking om uw zwembad in de koudere maanden te beschermen, of een permanente oplossing die het hele jaar door voordelen biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe u kunt genieten van een energiezuinig zwembad met onze op maat gemaakte zwembadafdekkingen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews