Winterafdekking voor uw zwembad

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Met een winterafdekking van Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals en Utrecht blijft uw zwembad in heel Nederland of België altijd optimaal beveiligd. U wilt uw zwembad uiteraard beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden, zodat u er in alle rust in de zomer weer gebruik van kunt maken. Daarvoor doet u best een beroep op ons!

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

De juiste winterafdekking voor uw zwembad vindt u bij ons

U kunt er enerzijds voor opteren uw zwembad tijdens de wintermaanden volledig af te dekken met een zeil op maat, of u kiest voor een van onze isolerende overkappingen. Dankzij dat ingenieuze systeem houdt u uw zwembad niet alleen warm, zodat u er in de winter ook gebruik van kunt maken, maar houdt u uw zwembad ook proper, omdat er geen bladeren in kunnen vallen. U kunt met onze winterafdekking voor uw zwembad met andere woorden het hele jaar door heerlijk lang blijven zwemmen, dag én nacht!

Bekijk onze producten

Schakel ons in voor uw winterafdekking

Staat onze winterafdekking op maat van uw zwembad u wel aan? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het nummer +31 (0)30 750 89 74 (Nederland) of +32 (0)14 75 24 21 (België). Wij bezorgen u graag meer informatie of stellen met plezier een offerte voor u op.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews