Zwembadkoepel

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Met een zwembadkoepel bij u in Herentals of omgeving geniet u het gehele jaar van uw zwembad. Vooral wanneer u Laluna zwembadoverkapping inschakelt. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het realiseren van overkappingen en zwembadkoepels. U zit bij ons dus zeker goed voor de aankoop van een koepel voor uw zwembad. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de weersverwachting; u kunt immers het hele jaar door zwemmen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Een zwembadkoepel houdt uw zwembad schoon en veilig

Het plaatsen van een zwembadkoepel heeft meer voordelen. Zo zorgt een overkapping er ook voor dat er geen vuil in uw zwembad terechtkomt. Op die manier hoeft u minder schoon te maken of is het niet nodig om een schoonmaker in te huren. Daarnaast bespaart u op verwarmingskosten, omdat de koepel de warmte in het zwembad houdt. Een ander voordeel is dat een zwembadkoepel de veiligheid van uw zwembad verhoogt. Met een koepel over het zwembad kunnen kinderen en huisdieren er namelijk niet invallen.

Bekijk onze producten

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over een zwembadkoepel bij u in Herentals of omgeving? Of wilt u meer weten over onze andere diensten, zoals het laten plaatsen van een lage of hoge zwembadoverkapping? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews