Zwembadkoepel

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een zwembadkoepel zorgt ervoor dat u langer geniet van het zwemseizoen. De koepel houdt het zwembadwater langer warm en zorgt ervoor dat de wind er niet bij komt, ook wanneer u aan het zwemmen bent. Onder zowel de hoge als de lagen koepels van Laluna zwembadoverkappingen kunt u namelijk heerlijk zwemmen. Door een koepel over uw zwembad te laten plaatsen, kunt u ook in de herfst nog heerlijk zwemmen.

+31 (0)30 750 89 74

zwembad-overkapping

Een zwembadkoepel houdt uw zwembad schoon en veilig

Het plaatsen van een zwembadkoepel heeft meer voordelen. Zo zorgt een overkapping er ook voor dat er geen vuil in uw zwembad terechtkomt. Op die manier hoeft u minder schoon te maken of is het niet nodig om een schoonmaker in te huren. Daarnaast bespaart u op verwarmingskosten, omdat de koepel over het zwembad de warmte erin houdt. Een ander voordeel is dat een zwembadkoepel de veiligheid van uw zwembad verhoogt. Met een koepel over het zwembad kunnen kinderen en huisdieren er namelijk niet invallen.

Een koepel over uw zwembad laten bouwen die aan al uw wensen voldoet

De telescopische zwembadoverkappingen van Laluna zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er zowel lage als hoge zwembadkoepels en heeft u de keuze uit 250 verschillende kleuren. Daarnaast zijn er allerlei extra opties die u aan de koepel over het zwembad kunt toevoegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schuifdeur? Dan hoeft u niet de complete koepel te openen om te zwemmen en gaat er nog minder warmte verloren. Ook verluchtingsklepjes zijn aan te raden, want hiermee voorkomt u condensvorming op de ramen van de zwembadkoepel.

Bekijk onze producten

Maak een afspraak voor een bezichtiging van een referentieproject

Wilt u een koepel over uw zwembad laten plaatsen, maar wilt u eerst een model in het echt zien? Bel dan naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21 om een afspraak te maken. Dan gaan we binnenkort bij een van onze tevreden klanten langs om u een referentieproject te tonen. Weet u al precies wat u wilt? Vul dan de gewenste afmetingen en extra’s in op het contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en geven we u een indicatie van de prijs. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten, want onze levertijd bedraagt slechts vier tot zes weken.

Zwembad-overkapping.com

Winthonlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

+31 (0)30 750 89 74
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Diamantstraat 8/352
2200 Herenthals
België

+32 (0)14 75 24 21
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Neem contact op