Zwembadkoepel

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Met een zwembadkoepel geniet u het gehele jaar van uw zwembad in Utrecht, Herentals of elders in heel Nederland en België. Vooral wanneer u Laluna Zwembadoverkappingen inschakelt. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het realiseren van onder meer zwembadkoepels. U zit bij ons dus zeker goed voor de aankoop van een koepel voor over uw zwembad. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de weersverwachting; u kunt immers het hele jaar door zwemmen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Een zwembadkoepel houdt uw zwembad schoon en veilig

Het plaatsen van een zwembadkoepel heeft vele voordelen. Zo zorgt een overkapping van aluminium er ook voor dat er geen vuil in uw zwembad terechtkomt. Op die manier hoeft u minder schoon te maken of is het niet nodig om een schoonmaker in te huren. Daarnaast bespaart u op verwarmingskosten, omdat de koepel de warmte in het zwembad houdt. Een ander voordeel is dat een zwembadkoepel de veiligheid van uw zwembad verhoogt. Met een koepel over het zwembad kunnen kinderen en huisdieren er namelijk niet invallen. Ten slotte kan de koepel voor over uw zwembad als perfecte winterafdekking voor uw zwembad dienen.

Bekijk onze producten

Ontdek al onze mogelijkheden

Wilt u het hele jaar door genieten van uw zwembad? Dan is een koepel voor over uw zwembad de perfecte optie. Dat kunt u overigens ook perfect doortrekken naar een overkapping van uw terras, bijvoorbeeld een terrasoverkapping in aluminium. Zo creëert u niet alleen een streling voor het oog, maar denkt u ook aan uw portemonnee! Geraakt u er niet helemaal uit welke koepel voor over uw zwembad bij uw tuin past? Geen zorgen, onze medewerkers staan u graag bij in het uitkiezen van de juiste zwembadkoepel! Wist u overigens dat wij niet alleen in zwembaden gespecialiseerd zijn, maar ook overkappingen voor uw jacuzzi voorzien? Zo is er voor ieder wat wils bij ons!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over een zwembadkoepel bij u of bent u geïnteresseerd in onze energiezuinige zwembaden? Of wilt u meer weten over onze andere diensten, zoals het laten plaatsen van een lage of hoge zwembadoverkapping? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21 of +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews