Telescopische zwembadoverkappingen

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Telescopische zwembadoverkappingen zijn ideaal om langer van het zwemseizoen te genieten. Ze houden de warmte van uw zwembad langer vast, waardoor u op verwarmingskosten bespaart. Daarnaast is uw zwembad beschermd tegen vuil en kunnen kinderen en huisdieren er niet zomaar in vallen. U geniet langer en veiliger van het zwemseizoen met telescopische zwembadoverkappingen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Verleng het zwemseizoen met telescopische zwembadoverkappingen

Met telescopische zwembadoverkappingen combineert u het beste van twee werelden. Bij minder mooi weer laat u de overkapping over het zwembad en opent u een schuifdeur of andere kleine deur om het zwembad te betreden. Zo houdt het zwembad de warmte optimaal vast. Is het prachtig zomerweer? Dan wilt u natuurlijk het liefst zwemmen in de open lucht. Dankzij een innovatief railsysteem zijn de Laluna zwembadoverkappingen eenvoudig open te schuiven. Kan de zwembadoverkapping niet helemaal weggeschoven worden of moet deze een trap passeren? Dan is het ideaal om een opklapbare voorkant in te laten bouwen.

Hoge en lage overkappingen met diverse extra’s

Telescopische zwembadoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een koepel? Of heeft u liever een hoekiger model? Laluna zwembadoverkappingen biedt allerlei lage en hoge varianten aan, dus er zit zeker een model tussen dat bij uw wensen past. Daarnaast kunt u allerlei extra opties aan de overkapping toevoegen, zoals verluchtingsklepjes om condens tegen te gaan en de al genoemde opklapbare voorkant. Bovendien zijn de overkappingen verkrijgbaar in 250 verschillende kleuren, dus er is altijd wel een overkapping die perfect bij uw tuin en woning past.

Bekijk onze producten

Neem contact op voor een overkapping op maat

Bent u geïnteresseerd in onze telescopische zwembadoverkappingen? Geef dan uw wensen door via het contactformulier, dan bellen we u snel om de mogelijkheden te bespreken. Ook ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast hoeft u niet lang op de overkapping te wachten, want onze levertermijn bedraagt slechts vier tot zes weken. Wilt u eerst een overkapping in het echt zien om beter te weten wat u van de overkapping kunt verwachten? Bel dan naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21 om een afspraak te maken voor een bezichtiging van een referentieproject bij u in de buurt.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews