Telescopische zwembadoverkappingen

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijk te openen/sluiten

Bij Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht en Herentals bieden wij een innovatieve oplossing voor uw zwembad: telescopische zwembadoverkappingen. Al onze zwembadoverkappingen zijn uitschuifbaar, waardoor ze niet alleen bescherming bieden tegen weersinvloeden en vuil, maar ook flexibil zijn in gebruik. Deze telescopische eigenschap maakt het mogelijk om uw zwembad gedeeltelijk of volledig te overdekken, afhankelijk van het weer en uw persoonlijke voorkeur.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Hoe werken onze telescopische zwembadoverkappingen?

Telescopische zwembadoverkappingen werken op een eenvoudige maar effectieve manier. Ze zijn ontworpen om te schuiven, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw zwembad wanneer het weer het toelaat, en het even eenvoudig kunt afsluiten wanneer bescherming tegen weer en wind nodig is. De uitschuifbare overkappingen zijn verrijdbaar over rails en zijn dus eenvoudig in gebruik. Bovendien zijn ze op maat gemaakt, waar ze perfect passen bij de afmetingen van uw zwembad. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte zwembadoverkapping die aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een subtiele overkapping die naadloos integreert met uw tuin, of een statement wilt maken met een elegante en hoge overkapping, wij hebben wat u nodig heeft.

Bekijk onze producten

Vraag een offerte aan voor uw uitschuifbare overkapping

Bent u geïnteresseerd in het verlengen van uw zwemseizoen en het verhogen van het comfort en de veiligheid rondom uw zwembad? Vraag een offerte aan voor een van onze telescopische zwembadoverkappingen. Dit is de eerste stap naar een zorgeloos en flexibel gebruik van uw zwembad. Als u nu al een idee wilt krijgen over onze telescopische overkappingen, kunt u onze voorgaande projecten bekijken om een idee te krijgen voor uzelf uw overkapping aankoopt.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews