Wat kost een terrasoverkapping?

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Voordat u een overkapping laat plaatsen, vraagt u uzelf waarschijnlijk af ‘wat kost een terrasoverkapping nu eigenlijk?’ Zeer begrijpelijk, want u laat natuurlijk niet iedere dag een overkapping plaatsen. De exacte prijs van de terrasoverkapping hangt af van de afmetingen en eventuele toevoegingen. Daarom verschillen de prijzen per aluminium terrasoverkapping en is er geen eenduidig antwoord op de vraag wat een overkapping exact kost.

+31 (0)30 750 89 74

zwembad-overkapping

Wat kost de aanleg van een terrasoverkapping op maat?

Bij Laluna zwembadoverkappingen verschillen de prijzen per aluminium terrasoverkapping, maar wij zijn wel altijd duidelijk over de exacte prijs van uw overkapping. Wanneer u aan ons uw wensen voor een overkapping doorgeeft, laten wij u weten wat de terrasoverkapping bij ons kost. Hierbij is het belangrijk om de gewenste afmetingen en eventuele extra wensen door te geven. Wilt u bijvoorbeeld een terrasoverkapping met glazen schuifwanden of een complete zonneserre? Dan zijn de prijzen van deze typen aluminium terrasoverkapping gelijk, maar variëren ze op basis van de gevraagde afmetingen en extra opties. Wanneer u aan ons doorgeeft wat u in gedachten heeft, geven we u aan de hand daarvan een overzichtelijke indicatie van de prijs van uw terrasoverkapping.

Bekijk onze producten

Geef uw wensen aan ons door voor een indicatie van de prijs

Geef uw wensen voor de aluminium terrasoverkapping aan ons door, dan laten wij u weten wat de prijzen ervan zijn. Hiervoor vult u het contactformulier in op onze site. Vervolgens nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en geven we u een indicatie van de prijs van de terrasoverkapping die u voor ogen heeft. Zo weet u voordat we een overkapping plaatsen precies wat de terrasoverkapping kost. Daarnaast hoeft u bij ons niet lang te wachten, want de overkapping wordt al binnen vier tot zes weken geleverd. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21.

Zwembad-overkapping.com

Winthonlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

+31 (0)30 750 89 74
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Diamantstraat 8/352
2200 Herenthals
België

+32 (0)14 75 24 21
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Neem contact op