Optimaliseer uw zaak in de horeca in Utrecht met een terrasoverkapping

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Niet alleen voor particulieren realiseren wij een terrasoverkapping, ook voor bedrijven in de horeca in Utrecht staan wij klaar. Laluna zwembadoverkappingen heeft ruime ervaring met het op maat maken van overkappingen. U laat ons weten wat u voor ogen heeft en wij zorgen ervoor dat dit werkelijkheid wordt. Geen wens of eis is ons te gek!

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Met een terrasoverkapping voor de horeca in Utrecht kunt alle kanten op

Wilt u een terrasoverkapping op maat laten maken voor uw zaak in de horeca in Utrecht? Dit is zeer aan te raden. Zo kunnen uw gasten namelijk het gehele jaar door heerlijk ‘buiten’ zitten. Ook bij minder mooi weer genieten uw gasten van een hapje en een drankje. U profiteert bovendien optimaal van uw terras, dit is immers het hele jaar geopend. Een terrasoverkapping op maat voor uw zaak in de horeca in Utrecht is dus zeker het investeren waard.

Bekijk onze producten

Laat u informeren over de mogelijkheden

Onze specialisten informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld een vrijstaande terrasoverkapping of een terrasoverkapping van glas. Vertel aan hen uw wensen en eisen en zij gaan voor u aan de slag. Meer weten? Bel naar +31 (0)30 750 89 74 om een bezichtiging bij u in de buurt in te plannen. Wij laten u graag een van onze referentieprojecten zien.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews