Een serre kopen en optimaal van de zon in Utrecht genieten

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u een serre kopen bij een specialist in Utrecht, die actief is heel Nederland en België? Als u net zoveel houdt van de zon als wij, dan is onze zonneserre zeker wat voor u. U kunt de delen zo schuiven dat u wél in de zon zit, maar toch uit de wind. Het kopen van een serre voor uw zwembad in Utrecht biedt heel wat voordelen. Lees verder en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een serre kopen die al binnen vier tot zes weken geleverd wordt

Wat voor serre wilt u kopen? Laat ons uw wensen weten voor een serre op maat. U heeft de keuze uit verschillende modellen als u Laluna Zwembadoverkappingen inschakelt. Wij zijn dé specialist op het gebied van serres en andere zwembadoverkappingen. Daarnaast hoeft u bij ons niet lang op de serre te wachten: nadat u uw wensen aan ons doorgeeft, leveren we de serre namelijk al binnen vier tot zes weken. U geniet dus binnenkort al optimaal van uw nieuwe aanwinst. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze projecten. Het is ook mogelijk een van onze projecten in het echt bewonderen, indien u dit wenst. Dan maken we een afspraak om met u langs te gaan bij een tevreden klant in uw buurt.

De voordelen van een serre over uw zwembad

Indien u ervoor kiest om een serre te kopen voor uw zwembad, geniet u van verschillende voordelen. Dankzij de glazen wand kunt u uw zwembad opwarmen en dat op een ecovriendelijke manier. Daarnaast blijft ook het water en de omgeving langer warm, doordat warme lucht moeilijk ontsnapt en wind niet binnen kan. Door een serre te kopen bij ons bedrijf uit Utrecht, geniet u van warm water wanneer het zonnetje schijnt, zelfs wanneer het buiten koud is. Zo kunt u het hele jaar door lekker lang zwemmen in uw eigen zwembad!

Bekijk onze producten

Neem contact op voor een prijsindicatie

Een serre kopen gaat bij Laluna Zwembadoverkappingen uit Utrecht zeer eenvoudig. U vult de gewenste afmetingen en andere vereisten in via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We bellen om de mogelijkheden met u te bespreken en sturen een e-mail met een offerte en meer informatie. Dan weet u precies waar u aan toe bent voordat u de serre gaat kopen. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voordat u uw wensen aan ons doorgeeft of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews