Een serre kopen en optimaal van de zon in Utrecht genieten

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u een serre kopen bij een specialist uit Utrecht? Als u net zoveel houdt van de zon als wij, dan is onze zonneserre zeker wat voor u. U kunt de delen zo schuiven dat u in de zon zit, maar toch uit de wind. De zonneserre kunt u tegen uw huis, tuinhuis of garage aan plaatsen. Het ligt er maar net aan waar u de meeste ruimte heeft. Waar u de zonneserre ook plaatst, u zult zeker optimaal genieten van elke zonnestraal.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een serre kopen die al binnen vier tot zes weken bij u in Utrecht geleverd wordt

Wat voor serre wilt u kopen voor bij u in Utrecht of omgeving? Laat ons uw wensen weten voor een serre op maat. U heeft de keuze uit verschillende modellen als u Laluna zwembadoverkappingen inschakelt. Wij zijn dé specialist op het gebied van zwembadoverkappingen, terrasoverkappingen en serres. Daarnaast hoeft u bij ons niet lang op de serre te wachten. Nadat u uw wensen aan ons doorgeeft, leveren we de serre namelijk al binnen vier tot zes weken. U geniet dus binnenkort al optimaal van de zon in uw nieuwe zonneserre. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze projecten. Wanneer u dat wenst, kunt u een van onze projecten in het echt bewonderen. Dan maken we een afspraak om met u langs te gaan bij een tevreden klant in uw buurt.

Bekijk onze producten

Neem contact op voor een prijsindicatie

Een serre kopen gaat bij Laluna zwembadoverkappingen uit Utrecht zeer eenvoudig. U vult de gewenste afmetingen en andere vereisten in via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We bellen om de mogelijkheden met u te bespreken en sturen een e-mail met een overzichtelijke offerte en meer informatie. Dan weet u precies waar u aan toe bent voordat u de serre voor bij u in Utrecht gaat kopen. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voordat u uw wensen aan ons doorgeeft of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews