Een vrijstaande terrasoverkapping bij u in Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u graag een vrijstaande overkapping laten maken op maat van uw terras in Utrecht? Een vrijstaande terrasoverkapping, een overkapping die aan het huis in Utrecht is vastgemaakt of een verrijdbare variant? Het is allemaal mogelijk wanneer u Laluna zwembadoverkappingen inschakelt voor een vrijstaande terrasoverkapping op maat. Vertel ons uw wensen, dan maken wij een overkapping die aan uw verwachtingen voldoet.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Geniet het hele jaar van uw terras in Utrecht met een vrijstaande terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping met een schuifbaar dak in Utrecht combineert u het beste van twee werelden. Wanneer het koud is of regent zit u droog onder uw vrijstaande terrasoverkapping. Schijnt de zon en is het hartje zomer? Dan wilt u natuurlijk van de zonnestralen op uw terras genieten, in de buitenlucht. Dankzij een schuifbaar dak, kunt u de terrasoverkapping helemaal of deels openen. Ook wanneer u kiest voor een verrijdbare terrasoverkapping of een overkapping met glazen schuifwanden, is het mogelijk om de complete overkapping in Utrecht opzij te schuiven.

Een vrijstaande of schuifbare terrasoverkapping voor uw restaurant

Een vrijstaande, verrijdbare, schuifbare of andere terrasoverkapping is niet alleen ideaal voor in uw tuin in Utrecht. Ook voor bedrijven in de horeca in Utrecht of omgeving is een terrasoverkapping met een schuifbaar dak de investering waard. Zo kunt u namelijk het hele jaar door gebruikmaken van het terras en op die manier omzet vergaren. ’s Winters houdt u de overkapping gesloten, zodat uw gasten ook bij koud weer het gevoel hebben dat ze buiten zitten. Wanneer het heerlijk warm is buiten, opent u het schuifbare dak van de terrasoverkapping,. Daarnaast hebben alle overkappingen schuifwanden, zodat u de vaste of vrijstaande overkapping tijdelijk weg kunt halen en uw gasten weer in de buitenlucht zitten.

Bekijk onze producten

Laat een vrijstaande of vaste terrasoverkapping op maat maken

Wat voor vaste of verrijdbare overkapping wilt u door Laluna zwembadoverkappingen in Utrecht laten maken? Laat ons de gewenste afmetingen en andere vereisten weten door het contactformulier in te vullen. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug en sturen we een e-mail met meer informatie en een overzichtelijke prijsopgave. Dan weet u precies wat de verrijdbare, schuifbare, vrijstaande of andere terrasoverkapping in Utrecht kost. Schakel ons in voor het plaatsen van de overkapping, dan leveren wij deze al binnen vier tot zes weken. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews