Een op maat gemaakte terrasoverkapping voor uw restaurant in Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Niet alleen voor particulieren maken wij een terrasoverkapping of een serre op maat, ook als ondernemer kunt u door Laluna zwembadoverkappingen in Utrecht uw terras laten overkappen. We maken namelijk onder andere een afdak op maat dat het complete terras van uw restaurant overdekt. Zo kunnen uw gasten het hele jaar door ‘buiten’ zitten. Ook bij minder weer. Is het zonnig en warm en wilt u de warmte binnenlaten? Dan is een telescopische overkapping die u kunt openen ideaal. Op die manier zitten uw gasten altijd droog en profiteert u optimaal van mooi weer. Dankzij een overkapping brengt uw terras het hele jaar door op. Een terrasoverkapping op maat bij u in Utrecht is dus zeker het investeren waard.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Wat kost een terrasoverkapping in Utrecht?

Voordat u een overkapping bij u in Utrecht laat plaatsen, vraagt u uzelf waarschijnlijk af ‘wat kost een terrasoverkapping nu eigenlijk?’ Zeer begrijpelijk, want u laat natuurlijk niet iedere dag een overkapping plaatsen. De exacte prijs van de terrasoverkapping hangt af van de afmetingen en eventuele toevoegingen. Daarom verschillen de prijzen per terrasoverkapping en is er geen eenduidig antwoord op de vraag wat een overkapping exact kost. Om te weten wat uw overkapping in Utrecht precies gaat kosten, neemt u contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u het verschil tussen bijvoorbeeld een terrasoverkapping van glas of aluminium.

Bekijk onze producten

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u weten wat een terrasoverkapping op maat voor uw zaak in de horeca in Utrecht kost? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een restaurantoverkapping? Hiervoor neemt u contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij voorzien u graag van een prijsindicatie. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten en staat u nooit voor verrassingen. Laat ons weten wat u in gedachten heeft voor uw terrasoverkapping of serre op maat, en wij zorgen ervoor dat deze compleet op maat voor u wordt gemaakt. Vul het online contactformulier of bel naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews