Een terrasoverkapping met veel glas bij u thuis in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Door een terrasoverkapping met veel glas te laten plaatsen, zit u het hele jaar door droog en geniet u optimaal van uw terras en tuin in Herentals of omgeving. Een glazen overkapping of afdak laat veel licht binnen en geeft u het gevoel dat u buiten zit. Op die manier kunt u van uw terras gebruikmaken zelfs wanneer het buiten vriest. Bovendien staan de tuinmeubelen op uw terras in Herentals zo onder een glazen afdak, beschermd tegen weer en wind. Een overkapping met glas heeft dus verschillende voordelen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een terrasoverkapping met glas die perfect bij uw tuin en woning in Herentals past

Voor een terrasoverkapping met glas schakelt u het best de hulp van Laluna zwembadoverkappingen in Herentals in. Ons bedrijf is gespecialiseerd in overkappingen voor terrassen en zwembaden en biedt diverse verschillende modellen aan. Deze zijn volledig op uw wensen af te stemmen. Wilt u een glazen afdak of een overkapping met aluminium frames voor bij uw woning in Herentals of omgeving? Dat regelen wij voor u! Daarnaast heeft u de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren voor de frames van uw glazen terrasoverkapping. Zo kunt u de overkapping met glas volledig naar wens aanpassen en ervoor zorgen dat de terrasoverkapping perfect bij de stijl van uw tuin en woning in Herentals past.

Een overkapping met glas én privacy

Een terrasoverkapping met veel glas in Herentals heeft als enige nadeel dat deze weinig privacy biedt. Wanneer u uitgebreid naar buiten kunt kijken, kunnen anderen natuurlijk ook naar binnen kijken. Nu is dat bij een vrijstaande woning met veel omliggende grond vaak geen probleem, maar voor een huis in een dichtbevolkter gebied kan meer privacy van belang zijn. Kies er dan voor om uw terrasoverkapping van glas in Herentals uit te rusten met lamellen.

Bekijk onze producten

Informeer naar de mogelijkheden van een glazen overkapping

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen overkapping of afdak voor bij u in Herentals? Bekijk dan eens de projecten die wij al hebben afgerond en doe inspiratie op voor uw overkapping met glas. Natuurlijk kunt u ook direct uw wensen aan ons doorgeven door het contactformulier in te vullen. Laat ons weten wat de gewenste afmetingen of bepaalde toevoegingen zijn. Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op en sturen we een overzichtelijke e-mail met meer informatie en een prijsindicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent nog voordat de bouw van uw glazen overkapping in Herentals of omgeving van start gaat. Vervolgens is uw overkapping snel klaar, want onze leveringstermijn bedraag slechts vier tot zes weken. Wilt u eerst meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews