Glazen afdak

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Met een glazen afdak zit u het hele jaar door droog, en geniet u optimaal van de zon in Herentals of ergens anders in heel België, zelfs wanneer het buiten koud is. Een glazen overkapping of afdak laat veel licht binnen en geeft u het gevoel dat u buiten in uw tuin zit met een prachtig uitzicht op uw zwembad. Op die manier kunt u van de zon genieten, zelfs wanneer het buiten vriest. Bij ons kunt u ook terecht voor een glazen afdak over uw zwembad, zodat de warmte van uw zwembad niet ontsnapt. Een overkapping met glas heeft dus verschillende voordelen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Kies voor een glazen afdek die perfect bij uw tuin en woning past

Voor een overkapping met glas, schakelt u het best de hulp in van Laluna Zwembadoverkappingen, met vestigingen in zowel Herentals als Utrecht, maar actief in heel België en Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in overkappingen voor zwembaden en terrassen en biedt diverse modellen aan. Deze zijn volledig op uw wensen af te stemmen. Wilt u een glazen afdak of een overkapping met aluminium frames voor bij uw woning in Herentals of omgeving? Dat regelen wij voor u! Daarnaast heeft u de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren voor de frames van uw overkapping in glas. Zo kunt u de overkapping met glas volledig naar wens aanpassen en ervoor zorgen dat de overkapping perfect bij de stijl van uw tuin en woning in Herentals past.

De voordelen van een glazen overkapping over uw zwembad

Indien u voor een overkapping met glas kiest voor uw zwembad, geniet u van vele voordelen. Dankzij een glazen overkapping behoudt u in de eerste plaats de warmte in uw veranda of zwembad. Daardoor zult u het minder snel koud hebben, is het water in uw zwembad warmer én kunt u energie besparen. Doordat uw zwembad bedekt met een glazen overkapping is, kan u het ook gemakkelijker proper houden.

Bekijk onze producten

Informeer naar de mogelijkheden van een glazen overkapping

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een glazen overkapping of afdak? Bekijk dan eens de projecten die wij al hebben afgerond en doe inspiratie op voor uw eigen overkapping met glas. Natuurlijk kunt u ook direct uw wensen aan ons doorgeven door het contactformulier in te vullen. Laat ons weten wat de gewenste afmetingen of bepaalde toevoegingen zijn. Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op en sturen we een overzichtelijke e-mail met meer informatie en een prijsindicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent, nog voordat de bouw van uw glazen overkapping van start gaat. Vervolgens is uw overkapping met glas snel klaar, want onze leveringstermijn bedraag slechts vier tot zes weken. Wilt u eerst meer weten over een glazen afdak of heeft u een andere vraag, bijvoorbeeld over onze winterafdekkingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews