Uw jacuzzi voorzien van een overkapping in Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een jacuzzi overdekken doet u met een hoge overkapping, zoals een spa dome, van Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht. Hierdoor houdt u het water in uw jacuzzi schoon en blijft de warmte binnen de overdekking. Zo bespaart u op verwarmingskosten én is het minder koud wanneer u uit de jacuzzi stapt. Op die manier geniet u ook op koudere dagen van uw jacuzzi.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Geniet het hele jaar door van uw jacuzzi dankzij een overkapping

Wanneer u Laluna Zwembadoverkappingen inschakelt voor het aanleggen van een spa dome of overkapping voor uw jacuzzi, heeft u de keuze uit diverse modellen. Zo maken we zowel hoge als lage overkappingen op maat en heeft u de mogelijkheid om allerlei extra opties toe te voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van verluchtingsklepjes die condens tegengaan? Wanneer er condens op de ruiten van uw spa dome in Utrecht zit, opent u deze klepjes en verdwijnt het vocht als sneeuw voor de zon. Daarnaast heeft u de keuze uit 250 verschillende kleuren voor de overkapping van uw jacuzzi. Of u nu kiest voor een spa dome of een andere overkapping: er is altijd wel een overkapping die perfect bij uw tuin en woning past. Ook voor het afdekken van een zwembad rekent u op onze specialisten.

Bekijk onze producten

Neem contact op voor een spa dome op maat

Wilt u een overkapping op maat van uw jacuzzi, bijvoorbeeld een spa dome, door ons bedrijf dat actief is in heel Nederland en België, laten plaatsen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken! Vul de gewenste afmetingen en extra opties in op het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Ook ontvangt u dan een overzichtelijke offerte, zodat u op de hoogte bent van de prijs. Voor dringende zaken neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews