Een overkapping voor uw jacuzzi in Utrecht of omgeving

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Om een jacuzzi in Utrecht of omgeving te overdekken is een hoge overkapping zoals een spa dome ideaal. Hierdoor blijft het water in uw jacuzzi schoon en blijft de warmte binnen de overdekking. Zo bespaart u op verwarmingskosten en is het minder koud wanneer u uit de jacuzzi stapt. Op die manier kunt u ook op koudere dagen van uw jacuzzi genieten.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Een jacuzzi overkapping of spa dome in Utrecht in allerlei soorten en maten

Wanneer u Laluna zwembadoverkappingen uit Utrecht inschakelt voor het aanleggen van een spa dome of overkapping voor uw jacuzzi of een rond of rechthoekig zwembad, heeft u de keuze uit diverse modellen. Zo zijn er hoge overkappingen die enkel het zwembad of de jacuzzi overdekken. Ook zijn er modellen die een hoge terrasoverkapping met een lage zwembadoverkapping combineren, ideaal wanneer u rond het zwembad nog tuinmeubilair wilt plaatsen. Daarnaast zijn er vrijstaande varianten, maar is het ook mogelijk om een overkapping pal naast uw woning te laten plaatsen.

Een zwembadoverkapping op maat voor een rond, vierkant of rechthoekig zwembad

Niet alleen het model en het formaat van uw jacuzzi overkapping zijn volledig aan uw wensen aan te passen. Ook zijn er verschillende extra opties die u er aan toe kunt voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van verluchtingsklepjes die condens tegengaan? Wanneer er condens op de ruiten van uw spa dome in Utrecht zit, opent u deze klepjes en verdwijnt deze als sneeuw voor de zon. Daarnaast heeft u de keuze uit 250 verschillende kleuren voor uw jacuzzi- of zwembadoverkapping van uw ronde, vierkante of rechthoekige zwembad in Utrecht. Er is dus altijd wel een overkapping die perfect bij uw tuin en woning past.

Bekijk onze producten

Neem contact op voor een spa dome of zwembadoverkapping op maat

Wilt u een zwembadoverkapping voor een rond, vierkant of rechthoekig zwembad op maat in Utrecht laten maken? Of heeft u interesse in een spa dome? Neem in beide gevallen contact met ons op om uw wensen te bespreken. Vul de gewenste afmetingen en extra opties in op het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Ook ontvangt u dan een overzichtelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u een van onze projecten bekijken voordat u besluit een jacuzzi overkapping of zwembad afdekking te kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74. Dan plannen we een afspraak met u in om een referentieproject bij u in de buurt te bezichtigen.

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews