Een zwembadoverkapping voor een correcte prijs

Als u op zoek bent naar een zwembadoverkapping, let u op het ontwerp, de veiligheid, de gebruiksvriendelijkheid, maar natuurlijk ook op de prijs. Bij Laluna Zwembadoverkappingen uit Utrecht is zijn de kosten afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Een ding staat bij ons voorop bij het bouwen van een zwembadoverkapping: een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Ga voor een zwembadoverkapping die past bij uw prijs

Binnen ons assortiment van overkappingen vindt u een aantal standaardontwerpen. Deze hebben een vast prijskaartje, afhankelijk van de hoogte, breedte en het type rails van het model. Dankzij onze jarenlange relaties met vaste leveranciers kunnen wij een zwembadoverkapping tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast kan elke afdekking verder naar wens worden gepersonaliseerd. Wenst u bijvoorbeeld een schuifdeur te laten plaatsen? Het is mogelijk dat de prijs van de zwembadoverkapping hiermee verandert. En daar zijn wij heel open over. Al bij een eerste ontmoeting rekenen wij u de prijzen van de overkapping van uw zwembad voor.

Kosten besparen met een zwembadoverdekking

De prijs die u betaalt voor een zwembadoverkapping is een investering die u veel op zal leveren. Een schoonmaker is bijvoorbeeld niet meer nodig. Door de overkapping komt er geen vuil meer in het water. En bladeren hebben geen kans meer om uw zwembad te vervuilen. Het water onder een zwembadoverkapping blijft bovendien een stuk warmer en verdampt minder snel. Zo bespaart u flink op uw energiekosten.

zwembadoverkapping prijs

Geniet van onze transparante aanpak

Een van onze belangrijkste speerpunten is transparantie. Dat betekent dat wij in het eerste gesprek meteen een offerte voor u kunnen maken. Zo weet u meteen wat de prijs van uw zwembadoverkapping gaat worden. Wilt u toch nog dingen toevoegen of aanpassen? Dan corrigeren wij de offerte direct. Voor meer informatie over de prijzen van uw zwembadoverkapping plannen wij graag een vrijblijvend gesprek in. Geef uw afmetingen door via het contactformulier of bel naar +31 (0)30 750 89 74.

Recente berichten

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews