Zwembadoverkapping prijs – Wat zijn de prijzen & kosten van een zwembadoverkapping?

Als u op zoek bent naar een overdekking voor uw zwemwater, let u op het ontwerp, de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid. Maar ook de prijs van de zwembadoverkapping is uiteraard belangrijk. Deze is helemaal afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Een ding staat voorop: bij onze zwembadoverkappingen zijn prijs en kwaliteit volledig in verhouding.

De prijs van onze zwembadoverkappingen

Binnen ons assortiment van overkappingen vindt u een aantal standaard ontwerpen. Deze hebben een vast prijskaartje. Hoe hoog de prijs van een zwembadoverkapping is, hangt af van een aantal factoren. Zoals de hoogte, breedte en het soort rails van het model. Dankzij onze jarenlange relaties met vaste leveranciers kunnen wij onze overdekkingen tegen een scherp tarief aanbieden.

Elke overdekking is aan te passen aan uw wensen. Het is mogelijk dat de prijs van de zwembadoverkapping hiermee verandert. En daar zijn wij heel open over. Al bij een eerste ontmoeting rekenen wij u de prijzen van de overkapping van uw zwembad voor.

Kosten besparen met een zwembadoverdekking

De prijs die u betaalt voor een zwembadoverkapping is een investering die u veel op zal leveren. Een schoonmaker is bijvoorbeeld niet meer nodig. Door de overkapping komt er geen vuil meer in het water. En bladeren hebben geen kans meer om uw zwembad te vervuilen.

Het water onder een zwembadoverkapping blijft een bovendien een stuk warmer en verdampt minder snel. Zo bespaart u flink op uw energiekosten.

zwembadoverkapping prijs

Meer weten over de prijzen van een overkapping voor uw zwembad?

Een van onze belangrijkste speerpunten is transparantie. Dat betekent dat wij in het eerste gesprek meteen een offerte voor u kunnen maken. Zo weet u direct wat de prijs van uw zwembadoverkapping gaat worden.

Wilt u toch nog dingen toevoegen of aanpassen? Dan corrigeren wij de offerte direct. Voor meer informatie over de prijzen van uw zwembadoverkapping plannen wij graag een vrijblijvend gesprek met u in.

Recente berichten

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews