Voor uw zwembad hebben wij de juiste afdekking

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Denkt u eraan voor uw zwembad een afdekking te kopen? Dat is een zeer goed idee! Een zwembadoverkapping geeft uw tuin net dat extra beetje stijl. U kunt het hele jaar door heerlijk genieten van en rond uw zwembad, zonder na te denken over de weersverwachting. U heeft namelijk geen last van regen of kou wanneer u een zwembadoverkapping van Laluna Zwembadoverkappingen rond uw zwembad laat plaatsen. Wanneer mogen wij bij u langskomen voor de afdekking van uw zwembad?

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Voor uw zwembad een afdekking bij een expert kopen

Wanneer u een zwembadoverkapping of zwembadoverdekking gaat kopen, wilt u natuurlijk wel een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partner voor iedere klus omtrent zwembadoverkappingen. We hielpen al tal van zwembadeigenaren met het vinden van de perfecte afdekking voor hun zwembad. Doordat wij de zwembadoverkapping voor uw tuin volledig op maat maken, weet u bovendien altijd dat deze voldoet aan uw wensen en eisen op het valk van afdekkingen voor een zwembad. En dat is voor ons het belangrijkste: de overkapping waar u van droomt realiseren.

Ontdek alle voordelen van een overdekking van uw zwembad

Een zwembadoverdekking komt met vele voordelen. Zo geniet u dankzij de afdekking gedurende het hele jaar van uw zwembad. Wat de weersvoorspelling ook is, uw overkapping beschermt u en uw gasten. Het zwemwater warmt sneller op én is langer warm, waardoor u ook op een frisse dag een duik kunt nemen. Ook wordt het zwembad zo niet meer vies en hoeft u minder tijd te besteden aan onderhoud. Bovendien is een zwembadoverdekking in uw tuin ook nog eens erg veilig. Kinderen en huisdieren kunnen niet zomaar bij het zwembad.

Bekijk onze producten

Ontdek onze verschillende overkappingen

Bij Laluna Zwembadoverkappingen kunt u verschillende zwembadoverkappingen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een lage of hoge overkapping, maar ook aan een zwembadkoepel. Afhankelijk van wat u voor ogen heeft voor uw zwembad, realiseren wij voor u de overkapping naar wens. Ook voor een verrijdbare overkapping zit u bij ons goed. U merkt het al, uw overdekt zwembad is in goede handen bij ons. Onze gemotiveerde werknemers staan u dan ook graag bij in het uitkiezen van het perfecte afdak voor uw zwembad, dat u bovendien door echte experten laat plaatsen!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een zwembadoverkapping of zwembadoverdekking kopen voor het zwembad in uw tuin in Utrecht of omgeving? Neem dan zeker contact met ons op via +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden of nemen u mee naar een van onze referentieprojecten. Wij hebben vestigingen in Utrecht en Herentals, maar helpen u graag doorheen heel België en Nederland!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews