Energiezuinig zwembad

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Bent u op zoek naar een manier om energiezuinig uw zwembad te verwarmen? Dan helpt Laluna Zwembadoverkappingen, met vestigingen in zowel Herentals als Utrecht, u graag verder. Met behulp van de jarenlange ervaring van onze enthousiaste medewerkers, zorgen wij voor oplossingen op maat. Op die manier besparen klanten uit zowel Vlaanderen als Nederland energie bij het verwarmen van hun zwembad.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Energiezuinig uw zwembad verwarmen

Indien u energie wilt besparen op het verwarmen van uw zwembad, raden wij u aan om een serre over uw zwembad te laten installeren. Door te kiezen voor een glazen overkapping wordt niet enkel het water in uw zwembad, maar ook de ruimte errond energiezuinig verwarmd en kunt u gemakkelijk energie besparen. Zo voelt het zelfs op een zonnige winterdag warm aan in uw energiebesparend zwembad en kunt u gedurende het jaar vaker zwemmen in uw energiezuinig zwembad. Dat voelt u niet alleen aan uw zwembad, maar ook aan uw portemonnee! Bovendien garanderen wij steeds scherpe prijzen indien u ervoor kiest ons bedrijf uit Herentals en Utrecht in te schakelen voor uw energiezuinig zwembad.

Ontdek alle voordelen van energiebesparend zwemmen

Energiebesparend zwemmen onder de volledige overkoepeling van uw zwembad, biedt naast energie besparen ook andere voordelen. U kunt uw water langer proper houden, doordat er geen bladeren of andere zaken in uw zwembad terechtkomen. Daarnaast is een zwembad ook vaak gevaarlijk voor dieren, zoals konijnen of kikkers, en voor kleine kinderen. Wanneer u ervoor kiest om uw zwembad te overkoepelen, bijvoorbeeld met een overkapping in aluminium, kunt u het volledig afschermen en zwemmen in een energiebesparend bad. Ten slotte kunt u ook al uw meubels naast uw zwembad laten staan, aangezien ze niet vuil kunnen worden door regen. U merkt het al, zwemmen onder een overkapping die energiebesparend is, biedt tal van voordelen.

Bekijk onze producten

Maak een afspraak indien u energie wilt besparen op uw zwembad

Wilt u uw zwembad energiezuinig verwarmen én heerlijk zwemmen in uw energiebesparend zwembad? Ga dan een zwembadoverkapping kopen van Laluna Zwembadoverkappingen. Geef de afmetingen door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook bellen via het nummer +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21. Wij verwelkomen u graag om de mogelijkheden omtrent een energiezuinig zwembad te bespreken! Heeft u nog inspiratie nodig of wilt u meer tips over energie besparen bij uw zwembad? Lees dan onze blog zeker op voorhand even en kom alles te weten over energiebesparend zwemmen!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews