Energiezuinig zwembad

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Bent u op zoek naar een manier om energiezuinig uw zwembad te verwarmen? Dan helpt Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals, nabij Geel u graag verder. Met behulp van onze jarenlange ervaring, zorgen wij voor oplossingen op maat, zodat klanten uit Vlaanderen en Nederland energie besparen bij het verwarmen van hun zwembad.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Energiezuinig uw zwembad verwarmen

Indien u energie wilt besparen op het verwarmen van uw zwembad, raden wij u aan om een serre over uw zwembad te laten installeren. Door te kiezen voor een glazen overkapping wordt niet enkel het water in uw zwembad, maar ook de ruimte errond energiezuinig verwarmd en kunt u gemakkelijk energie besparen. Zo voelt het zelfs op een zonnige winterdag warm aan in uw zwembad en kunt u gedurende het jaar vaker genieten van uw energiezuinig zwembad.

Ontdek alle voordelen

Een volledige overkoepeling van uw zwembad, biedt naast energie besparen ook andere voordelen. U kunt uw water langer proper houden, doordat er geen bladeren of andere zaken in uw zwembad terechtkomen. Daarnaast is een zwembad ook vaak gevaarlijk voor dieren, zoals konijnen of kikkers, en voor kleine kinderen. Wanneer u ervoor kiest om uw zwembad te overkoepelen, bijvoorbeeld met een serre of een overkapping in aluminium, kunt u het volledig afschermen. Ten slotte kunt u ook meubels naast uw zwembad laten staan, aangezien ze niet vuil kunnen worden door regen.

Bekijk onze producten

Maak een afspraak indien u energie wilt besparen op uw zwembad

Wilt u uw zwembad energiezuinig verwarmen én genieten van allerlei andere voordelen? Kies dan voor een overkapping van Laluna Zwembadoverkappingen. Geef de afmetingen door via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook bellen via het nummer +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews