Een verrijdbare overkapping bij u in Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u graag een verrijdbare overkapping laten maken op maat van uw zwembad in Utrecht? Dat is begrijpelijk, want met een verrijdbare overkapping – eventueel met schuifdeur – geniet u van vele voordelen. Bij Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht is het mogelijk: wij voorzien al meer dan 20 jaar overkappingen op maat van klanten door heel Nederland en België.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Het voordeel van een verrijdbare overkapping met schuifdeur in Utrecht

Met een verrijdbare overkapping met schuifdeur van ons bedrijf uit Utrecht combineert u het beste van twee werelden: in de winter geniet u dankzij uw isolerende afdak van warmer water wanneer het zonnetje schijnt, zelfs wanneer het buiten wat frisser is. In de zomer kunt u uw overkapping weghalen, waardoor u met volle teugen geniet van de buitenlucht. Ook wanneer u kiest voor een vaste overkapping met schuifdeur profiteert u in de zomer van frisse lucht door uw deur helemaal op te zetten.

Bekijk onze producten

Ontdek de andere mogelijkheden

Naast een verrijdbare overkapping kunt u bij ons bedrijf in Utrecht ook vaste overkappingen laten plaatsen, eventueel met schuifdeur of andere extra opties. Wij dekken eender welk type zwembad af met een overkapping op maat: of u nu een rond, vierkant, ovaal of rechthoekig zwembad heeft. Verkiest u een koepel rond uw zwembad? Of wat dacht u van u telescopische overkappingen, waarbij u het dak in de zomer kunt laten opengaan? Laat het ons gerust weten.

Laat een overkapping op maat maken

Wilt u een verrijdbare overkapping met schuifdeur laten plaatsen door ons bedrijf in Utrecht? Laat ons de gewenste afmetingen en andere vereisten weten door het contactformulier in te vullen. Dan contacteren we u zo snel mogelijk met meer informatie en een overzichtelijke prijsopgave. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews