Een zwembad afdekken: hoe verloopt dat bij ons?

Wilt u graag uw zwembad laten afdekken door een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u op de goede plek bij Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht. Wij beseffen dat geen enkele overkapping hetzelfde is en maken afdekkingen op maat zodat u langer kunt genieten van uw zwembad. Bekijk de mogelijkheden en geniet binnen de kortste keren van uw zwembad met afdekking.

Uw zwembad afdekken met professioneel geplaatste afdekkingen

Innovatie van techniek en bouw staan bij ons hoog in het vaandel wat afdekkingen voor uw zwembad betreft. Dit betekent dat wij bij het afdekken van een zwembad veel tijd steken in materiaalonderzoeken. Isolatie en mechanische kwaliteiten van bewegende delen krijgen hierbij veel aandacht. Zo zorgen wij ervoor dat een zwembadafdekking alle weersomstandigheden kan trotseren en dat uw water proper blijft. Wij overleggen dagelijks met onze leveranciers. En houden onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor garanderen wij dat wij uw zwembad optimaal afdekken.

zwembadafdekking

Bekijk de mogelijkheden voor uw zwembad met afdekking

U kunt via ons uw zwembad op allerlei manieren afdekken. We plaatsen namelijk lage, middelhoge en hoge afdekkingen voor uw zwembad. Of uw zwembad nu rond, vierkant of rechthoekig is, dat is voor ons geen probleem. U kunt een serre rond uw zwembad laten plaatsen, maar ook met een rechthoekig zwembad zorgen wij voor de perfecte afdekking. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om allerlei extra opties te laten plaatsen. Laat u liefst een schuifdeur installeren? Of lijkt een verluchtingsklep u wel handig? Laat het ons gewoon weten en wij brengen het in orde!

Laat uw zwembad door ons afdekken en geniet van een allround service

Wilt u uw zwembad laten afdekken door ons bedrijf uit Utrecht? Of vindt u het moeilijk om te kiezen tussen onze verschillende afdekkingen voor uw zwembad? U kunt u bereiken door te bellen naar het nummer +31 (0)30 750 89 74. Zodra u meer weet, kunt u uw afmetingen en wensen doorgeven via het contactformulier. Wij nemen nadien zo snel mogelijk weer contact met u om alles te finaliseren en bezorgen u ook een offerte voor de afdekking van uw zwembad. De afdekking van uw zwembad wordt binnen vier tot zes weken na uw bestelling geleverd. Wij plaatsen afdekking voor uw zwembad al in een halve dag.

Recente berichten

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews