Zwembadafdekking – Hoe werkt de aanleg?

Geen zwembadoverkapping is hetzelfde. En dat geldt ook voor de montage van de afdekking van een zwembad. Het ene ontwerp heeft bijvoorbeeld een schuifdeur, het andere model heeft openslaande deuren naar de tuin. Elke zwembadafdekking is op maat gemaakt naar uw wensen. Wij werken samen met het beste montageteam voor de beste afdekking van uw zwembad.

Professionele montage van zwembadafdekkingen

Innovatie van techniek en bouw staan bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij bij het afdekken van een zwembad veel tijd steken in materiaalonderzoeken. Isolatie en mechanische kwaliteiten van bewegende delen krijgen hierbij veel aandacht. Zo zorgen wij ervoor dat een zwembadafdekking alle weersomstandigheden kan trotseren.

Wij overleggen dagelijks met onze leveranciers. En houden onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor garanderen wij dat wij uw zwembad optimaal kunnen afdekken.

zwembadafdekking

Allround service bij het plaatsen van uw zwembadafdekking

De afdekking van uw zwembad wordt binnen vier tot zes weken na uw bestelling geleverd. Wij plaatsen de overkapping al in een halve dag. Het enige wat u hoeft te doen, is een ochtend of middag vrij nemen.

Ons vakkundige team staat altijd voor uw klaar. Voor, tijdens, maar ook na de aanleg van uw zwembadoverkapping. Zo kijken wij graag met u mee bij de aanvraag van vergunningen. Tijdens de montage houden wij continu contact met onze medewerkers. Heeft u na het afdekken van uw zwembad nog vragen? Ook dan staan we voor u klaar. Wij hebben maar een doel: zorgen dat u tevreden bent en blijft over uw aankoop.

Meer weten over zwembadafdekkingen?

Wilt u meer weten over hoe u uw zwembad zou kunnen afdekken? Voor extra informatie maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Al tijdens het eerste gesprek vertellen wij u alles over onze ontwerpen, de mogelijkheden tot maatwerk en de prijzen van onze zwembadafdekkingen. En u kunt samen met ons naar een van onze referentieprojecten om de overkappingen in het echt te zien.

Recente berichten

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews