Zwembad in serre

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Heeft u een zwembad in uw tuin en wenst u hier een serre over te laten plaatsen, volledig op maat van uw wensen en noden? Dat is zeker geen slecht idee, het biedt namelijk heel wat voordelen! Voor het laten plaatsen van een serre over uw zwembad, kunt u terecht bij Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals. Wij zorgen voor oplossingen op maat van hoogwaardige kwaliteit.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Zoveel voordelen aan een zwembad in een serre

Wilt u uw zwembad laten afdekken? Dan is een serre over uw zwembad zeker een goede optie! Een zwembad in een serre is namelijk veel warmer dan een zwembad zonder overkoepeling. Dankzij de glazen wanden komt er veel warmte via de zon binnen. Zo is niet alleen uw water, maar ook de hele omgeving rond uw zwembad lekker warm. Met een serre over uw zwembad houdt u het water bovendien ook gemakkelijk proper, aangezien er geen bladeren en ander vuil in kan vallen. Verder is de ruimte met een serre voor uw zwembad gemakkelijk afsluitbaar. Ten slotte kunnen kinderen en kleine dieren niet per ongeluk in het water vallen.

Bekijk de andere mogelijkheden

Heeft u interesse in een serre voor over uw zwembad, maar bent u ook benieuwd naar de andere mogelijkheden bij ons bedrijf dat in heel België en Nederland opereert? U kunt bij ons ook uw zwembad laten overdekken in aluminium. Daarnaast heeft u ook de keuze tussen een hoge en een lage overkapping en kunt u bijvoorbeeld verluchtingsklepjes laten plaatsen. Indien u overigens een serre wilt kopen in Utrecht, of elders in Nederland, nodigen wij u ook graag uit in onze Nederlandse vestiging!

Bekijk onze producten

Maak een afspraak en geniet van de vele voordelen

Kies voor een serre over uw zwembad en geniet van alle voordelen. We garanderen altijd een persoonlijke service, waarbij we hameren op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. U kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer +32 (0)14 75 24 21 of via het contactformulier. U geeft uw afmetingen door en wij contacteren u zo snel mogelijk om een gesprek in te plannen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews