Zwembad afdekken

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Uw zwembad afdekken, biedt heel wat voordelen, zeker wanneer u het plaatsen van een afdak overlaat aan een echte specialist. Voor zo’n specialist rekent u op Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals, nabij Geel. Wij voorzien al meer dan 20 jaar lang allerlei klanten in binnen- en buitenland van een afdak op maat voor hun zwembad.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een zwembad afdekken volgens uw wensen

Bij het plaatsen van een afdak voor uw zwembad maken wij gebruik van onze ruime ervaring en luisteren we steeds naar uw wensen. We houden hierbij steeds rekening met comfort, gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit. U kunt bij ons uw zwembad laten afdekken met verschillende materialen, en op verschillende manieren. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Uw zwembad afdekken met glas of aluminium

U kunt bij ons in de eerste plaats terecht voor een afdak in glas voor uw zwembad. Het grote voordeel van een glazen afdak voor uw zwembad, is dat de zon het water op een energiezuinige manier kan verwarmen. Door een glazen afdak te laten plaatsen, hoeft u zich dus niet meer blauw te betalen aan hoge verwarmingskosten voor uw zwembad. Naast glas, kunt u er ook voor kiezen om uw zwembad te laten afdekken in aluminium. Ook deze soort van moderne overkapping bewaart de warmte beter in uw zwembad.

Bekijk onze producten

De voordelen van een afdak voor uw zwembad

Indien u ervoor kiest om een afdak te laten plaatsen boven uw zwembad, geniet u van verschillende voordelen. U kunt in de eerste plaats uw zwembad en uw tuinmeubels naast het zwembad gemakkelijker proper houden. Bladeren of ander vuil kan namelijk minder gemakkelijk in het water belanden, en ook regen of sneeuw tast uw tuinmeubels niet aan. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw zwembad volledig te overdekken en bijvoorbeeld een schuifdeur te laten plaatsen. Dat is vooral een goede oplossing indien u jonge (klein)kinderen heeft of wanneer u dicht bij een bos woont, waar veel kleine diertjes wonen.

Contacteer ons voor een afspraak

Wilt u uw zwembad laten afdekken door een échte specialist? Laat het plaatsen van uw afdak voor uw zwembad dan aan ons overkappingsbedrijf over! Contacteer ons via het contactformulier en geef de afmetingen van uw zwembad door. Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek. Bent u benieuwd naar de prijs? Geen nood, wij bezorgen u een offerte op maat. U kunt ons ook bellen op het nummer +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews