Een aluminium terrasoverkapping in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een aluminium overkapping is sterk en duurzaam en zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw zwembad of veranda in Herentals, Utrecht of elders in België of Nederlands geniet. Wanneer de zon schijnt, maar het eigenlijk te koud is buiten, kunt u in uw veranda of in uw overdekt zwembad alsnog het gevoel hebben dat u buiten zit. Zo geniet u optimaal van de zon en uw tuin.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een aluminium overkapping die perfect op uw wensen aansluit

Wanneer u een overkapping van aluminium voor uw zwembad of veranda koopt, doet u dit het best bij Laluna Zwembadoverkappingen. Wij maken allerlei overkappingen voor u op maat, waardoor het afdak aan al uw wensen voldoet. Zo maken we naast zwembadoverkappingen in aluminium ook andere isolerende zwembadafdekkingen. Bent u fan van telescopische zwembadoverkappingen? Dat en nog veel meer is perfect mogelijk bij ons!

Een prachtige aluminium overkapping voor uw zwembad, veranda of terras

Een aluminium overkapping voor uw veranda of zwembad is bij Laluna Zwembadoverkappingen niet alleen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. U heeft ook nog eens de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een overkapping die perfect bij uw wensen aansluit. Bovendien zorgen we zo dat de overkapping perfect bij de rest van de tuin past. Op die manier gaat uw overkapping naadloos over in de rest van uw tuin. Daarnaast past de aluminium overkapping voor uw zwembad of veranda zo ook perfect bij de rest van uw huis.

Bekijk onze producten

Geniet het hele jaar door van de zon

Wilt u ook het hele jaar door optimaal van de zon genieten? Laat dan een aluminium overkapping voor uw terras of veranda op maat maken door ons team. Vul ons contactformulier in en geef de gewenste afmetingen en andere vereisten aan ons door. Zo weet u voor de bouw van uw aluminium overkapping precies wat het kost om uw zwembad of veranda te overdekken. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten, want onze leveringstermijn is slechts vier tot zes weken. Contacteer ons ook gerust indien u een vraag heeft over een afdekking voor uw zwembad of veranda.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews