Een aluminium terrasoverkapping in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een aluminium terrasoverkapping is sterk en duurzaam en zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw terras of veranda in Herentals of omgeving geniet. Wanneer de zon schijnt, maar het eigenlijk te koud is buiten, kunt u op uw overdekte terras alsnog heerlijk het gevoel hebben dat u buiten zit. Zo geniet u optimaal van de zon, uw terras en uw tuin.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een aluminium terrasoverkapping bij u in Herentals die perfect op uw wensen aansluit

Wanneer u een terrasoverkapping van aluminium voor uw terras of veranda koopt, doet u dit het best bij Laluna zwembadoverkappingen in Herentals. Wij maken allerlei overkappingen voor u op maat, waardoor er zeker een afdak is dat aan al uw wensen doet. Zo maken we onder andere:

Daarnaast zijn er verschillende opties die u aan de aluminium terrasoverkapping kunt toevoegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping met schuifbaar dak? Of een afdak met schuifwanden? Dan kunt u bij heerlijk weer de overkapping zo ver mogelijk weghalen en zo nog meer van de buitenlucht genieten.

Een prachtige aluminium overkapping voor uw veranda of terras

Een aluminium overkapping voor uw veranda of terras in Herentals is bij Laluna zwembadoverkapping niet alleen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. U heeft ook nog eens de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een overkapping die perfect op uw wensen aansluit. Bovendien zorgen we zo dat de alu terrasoverkapping perfect bij de rest van de tuin past. Op die manier gaat uw terrasoverkapping naadloos over in de rest van uw tuin in Geel, Herentals of omgeving. Daarnaast past de aluminium overkapping voor uw terras of veranda zo ook perfect bij de rest van uw huis. Een alu terrasoverkapping op maat is dan ook zeker het investeren waard.

Bekijk onze producten

Geniet het hele jaar door van de zon in uw tuin

Wilt u ook het hele jaar door optimaal van de zon genieten? Laat dan een aluminium terrasoverkapping op maat maken door ons team uit Herentals. Vul ons contactformulier in en geef de gewenste afmetingen en andere vereisten aan ons door. Vervolgens bellen we u en sturen we een e-mail met meer informatie en een duidelijke offerte. Zo weet u voor de bouw van uw aluminium overkapping precies wat het kost om uw terras of veranda te overdekken. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten, want onze leveringstermijn is slechts vier tot zes weken. Heeft u een vraag of wilt u eerst meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews