Montage zwembadafdekking - Afdekken van uw zwembad

Al meer dan 15 jaar bouwt Laluna zwembadafdekkingen die gezien mogen worden. Onze ontwerpers en constructeurs ontwikkelen steeds nieuwe typen en oplossingen voor het zwembad toebehoren, want elke situatie rondom een zwembad is immers anders. Geen vraag is hen te gek… de mogelijkheden met Laluna overkapping zijn daardoor enorm. Met een afdekking kunt u altijd optimaal genieten van uw zwembad.


De innovatie van techniek en bouw staat bij Laluna hoog in het vaandel. Er wordt veel tijd gestoken in materiaalonderzoeken om alle weersinvloeden te kunnen trotseren. Isolatie en mechanische kwaliteiten van bewegende delen krijgen grote aandacht. Zo kunnen wij een lange levensduur garanderen. Er vindt dagelijks overleg plaats met onze medewerkers, maar ook met onze materiaalleveranciers om na te gaan of het nóg beter kan… of nóg mooier. Wij bieden zwembad toebehoren van hoogwaardige kwaliteit om zo uw zwembad optimaal te kunnen afdekken.

Professioneel afdekking van uw zwembad


Wij leveren in de landen Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, etc., landen waarin naast prachtig zomerweer ook veel sneeuw en hagel kan vallen, daarom is elke zwembadafdekking zodanig geconstrueerd dat deze onder alle weersomstandigheden overeind blijft en uw zwembad beschermt, dit zonder voorwaarden, als het inschuiven van de kap bij sneeuw etc.


Mogelijkheden toebehoren zwembadafdekkingen

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om toebehoren voor zwembadafdekkingen. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren.

De aluminium profielen

Uitgehard aluminium profielen, poedercoat in de kleuren van de Ral waaier.


De beglazing

In en om het zwembad willen wij het liefst geen glas hebben, denkt u aan het bezeren van de voeten of schade aan het bad. Als beglazing passen wij de onbreekbare en UV bestendige kunststof Policarbonaat toe, deze leveren wij in kleurloos (no drop, easy clean), kraakhelder 4 mm of in 10 mm dubbelwandig, optioneel te verkrijgen in diverse kleuren.


Rij systeem

De aluminium segmenten zijn voorzien van 4 stuks gelagerde polyamidewieltjes, die zeer soepel over de rails rollen. Het aantal sporen en breedte van de rails hangt af van het aantal segmenten.

De geleiderail zorgt ervoor dat de kap gemakkelijk door een persoon bedient kan worden en tevens zorgt de rail ervoor dat de kap bij ernstige wind zeer goed vergrendeld is.


Segmenten

De overkapping verdelen wij in gelijke segmenten, de lengte van de segmenten hangt af van de lengte van de overkapping. Elk segment beweegt onafhankelijk op zijn eigen spoor.


Toegang

Klap- of schuifdeuren op een plaats naar keuze (in de zij- of voorwanden), sloten voorzien van afsluitbaar sleutelslot, tevens is het mogelijk om het frontpaneel op te laten klappen waardoor de overkapping langs obstakels, als een inlooptrap e.d. kan worden geschoven.


Afdichting

Thermoplastische kunststof stroken dichten die de ruimte tussen de segmenten af. De afdichting tussen de beglazing en de profielen geschied door EPDM rubbers welke ervoor zorgen dat de kap na vele jaren gebruik nog precies afdicht zoals bij de aanschaf het geval is.


Garantie

Wij verlenen u 3 jaar garantie op de constructie en op de montage van onze zwembadafdekking mogelijkheden. Op de policarbonaat geven wij een fabrieksgarantie van 10 jaar, welke betrekking heeft op het behoudt van kleur en haar mechanische parameters onder de invloed van de werking van de weersomstandigheden. De meeste, door ons gebruikte materialen bezitten ISO 9001 certificaten.

Bekijk onze collectie

Kom kijken in onze showroom

NL Winthontlaan 200 - 3526 KV Utrecht - Tel +31 (0)30 750 89 74
BE Diamantstraat 8/352 - 2200 Herentals - Tel +32 (0)3 294 40 77 - Fax +32 (0)3 665 40 51