De prijzen voor een zwembadoverkapping

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u een zwembadoverkapping laten plaatsen door Laluna zwembadoverkappingen en bent u benieuwd naar de prijzen? Dan vertellen we u hier uiteraard meer over. De exacte prijs van uw overkapping vindt u niet terug op onze site. Dit komt omdat wij de overkappingen op maat maken en de prijzen hierdoor verschillen per zwembadoverkapping.

+31 (0)30 750 89 74

zwembad-overkapping

Verschillende soorten en maten zwembadoverkappingen tegen uiteenlopende prijzen

De prijzen voor een zwembadoverkapping zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt de prijs af van het formaat en het type overkapping. Een hoge overkapping kost bijvoorbeeld meer dan een lage, omdat hiervoor meer materiaal nodig is. Daarnaast speelt ook het aantal extra opties dat u aan de overkapping toe laat voegen een rol. Denk daarbij onder andere aan:

De prijzen voor uw zwembadoverkapping staan om deze reden dan ook niet online. Maar wij geven ze graag aan u door wanneer u ons uw wensen laat weten.

Bekijk onze producten

Vraag een prijsindicatie aan via het contactformulier

Wanneer u een Laluna zwembadoverkapping wilt laten plaatsen, informeren we u op overzichtelijke en heldere wijze over de prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vul de gewenste afmetingen en extra opties in op het contactformulier, dan nemen we snel contact met u op. We bellen u om de mogelijkheden en te bespreken en sturen u een overzichtelijke prijsindicatie en meer informatie per e-mail. Wilt u liever eerst een van onze projecten in het echt bewonderen? Bel dan naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21 en maak een afspraak voor een bezichtiging van een referentieproject bij u in de buurt.

Zwembad-overkapping.com

Winthonlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

+31 (0)30 750 89 74
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Diamantstraat 8/352
2200 Herenthals
België

+32 (0)14 75 24 21
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Neem contact op