De prijzen voor een zwembadoverkapping in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u een zwembadoverkapping laten plaatsen door Laluna zwembadoverkappingen in Herentals en bent u benieuwd naar de prijzen? Dan vertellen we u hier uiteraard meer over. De exacte prijs van uw overkapping vindt u niet terug op onze site. Dit komt omdat wij de overkappingen op maat maken en de prijzen hierdoor verschillen per zwembadoverkapping.

+31 (0)30 750 89 74

Verschillende soorten en maten zwembadoverkappingen voor uiteenlopende prijzen bij ons in Herentals

De prijzen voor een zwembadoverkapping bij u in Herentals zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt de prijs af van het formaat en het type overkapping. Een hoge overkapping kost bijvoorbeeld meer dan een lage, omdat hiervoor meer materiaal nodig is. Daarnaast speelt ook het aantal extra opties dat u aan de overkapping toe laat voegen een rol. Denk daarbij onder andere aan:

De prijzen voor uw zwembadoverkapping in Herentals of omgeving staan om deze reden dan ook niet online. Maar wij geven ze graag aan u door wanneer u ons uw wensen laat weten.

Bekijk onze producten

Vraag een prijsindicatie aan via het contactformulier

Wanneer u een Laluna zwembadoverkapping wilt laten plaatsen bij u in Herentals, informeren we u op overzichtelijke en heldere wijze over de prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vul de gewenste afmetingen en extra opties in op het contactformulier, dan nemen we snel contact met u op. We bellen u om de mogelijkheden en te bespreken en sturen u een overzichtelijke offerte en meer informatie per e-mail. Wilt u liever eerst een van onze projecten in het echt bewonderen, zoals bijvoorbeeld een lage zwembadoverkapping of een zwembadkoepel? Bel dan naar +32 (0)14 75 24 21 en maak een afspraak om een referentieproject bij u in de buurt te bezichtigen.

Zwembad-overkapping.com

Winthonlaan 200
3526 KV Utrecht
Nederland

+31 (0)30 750 89 74
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Diamantstraat 8/352
2200 Herenthals
België

+32 (0)14 75 24 21
info@zwembad-overkapping.com
Google Maps / Route

Neem contact op