De prijzen voor een zwembadoverkapping in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Wilt u een zwembadoverkapping laten plaatsen door Laluna zwembadoverkappingen in Herentals en bent u benieuwd naar de prijzen? Dan vertellen we u hier uiteraard meer over. De exacte prijs van uw overkapping vindt u niet terug op onze site. Dit komt omdat wij de overkappingen op maat maken en de prijzen hierdoor verschillen per zwembadoverkapping. Daarom stellen we graag een offerte op maat op voor een zwembadoverkapping in uw tuin in Herentals of omgeving.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Verschillende soorten en maten zwembadoverkappingen voor uiteenlopende prijzen bij ons in Herentals

De prijzen voor een zwembadoverkapping bij u in Herentals zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt de prijs af van het formaat en het type overkapping. Een hoge overkapping kost bijvoorbeeld meer dan een lage, omdat hiervoor meer materiaal nodig is. Daarnaast speelt ook het aantal extra opties dat u aan de overkapping toe laat voegen een rol. Denk daarbij onder andere aan:

De prijzen voor uw zwembadoverkapping in Herentals of omgeving staan om deze reden dan ook niet online. We stellen echter graag een offerte op voor een zwemoverkapping op maat voor uw zwembad in Herentals als u ons uw wensen laat weten.

Bekijk onze producten

Vraag een offerte aan voor uw zwembadoverkapping bij ons bedrijf in Herentals via het contactformulier

Wanneer u een Laluna zwembadoverkapping wilt laten plaatsen bij u in Herentals, informeren we u op overzichtelijke en heldere wijze over de prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vul de gewenste afmetingen en extra opties in op het contactformulier, dan nemen we snel contact met u op. We bellen u om de mogelijkheden en te bespreken en sturen u een overzichtelijke offerte en meer informatie per e-mail voor een zwembadoverkapping van ons bedrijf te Herentals. Wilt u liever eerst een van onze projecten in het echt bewonderen, zoals bijvoorbeeld een aluminium zwembadoverkapping of een zwembadkoepel? Bel dan naar +32 (0)14 75 24 21 en maak een afspraak om een referentieproject bij u in de buurt te bezichtigen.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews