Bezoek een referentie

De verschillende modellen uit de Laluna lijn kunt u aanpassen daar waar de mogelijkheid zich voordoet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit schuifdeuren of klapdeuren, uit een hoge of lage overkapping. Een zwembad afdekken met onze zwembadoverdekkingen zorgt ervoor dat u voortaan het hele jaar gebruik kunt maken van uw buitenzwembad.


Uw buitenzwembad beschermd met een zwembadoverdekking

Zwembadoverdekkingen zijn optimale oplossingen voor de eigenaren van buitenzwembaden die ook in de koudere periodes willen zwemmen. De eenvoudige esthetische zwembadoverdekking biedt vele voordelen, zoals bescherming tegen weersinvloeden en schoon water. De bladerval in de herfst blijft uw zwembad bespaard, net zoals de sneeuw en de vrieskou in de wintermaanden.


Onze zwembadoverdekkingen

Op onze website kunt u een aantal modellen van onze zwembadoverdekkingen bekijken. Wij bieden vele mogelijkheden om bestaande modellen aan te passen aan de omgeving van uw zwembad. De veiligheid en gemoedsrust nemen wij mee in het ontwerp van uw zwembadoverdekking.


Onze medewerkers zorgen er dagelijks voor dat zwembadeigenaren het hele jaar door kunnen blijven genieten van hun buitenzwembad. Als u meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen via ons contactformulier ook is het mogelijk, om een referentieproject in de buurt te bezoeken in Nederland, België of Duitsland.

Bekijk onze collectie

Kom kijken in onze showroom

NL Winthontlaan 200 - 3526 KV Utrecht - Tel +31 (0)30 750 89 74
BE Diamantstraat 8/352 - 2200 Herentals - Tel +32 (0)3 294 40 77 - Fax +32 (0)3 665 40 51