De voordelen van een zwembadoverkapping

Wanneer u kiest voor een Laluna zwembadoverkapping, levert dat u direct veel winst op. Zo kunt u langer zwemmen, bespaart u kosten en heeft u een onderhoudsvriendelijk en veilig zwembad. Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet.

Langer zwemmen

Misschien is het wel de meest gestelde vraag over zwembadoverkappingen: “Kan ik er onder zwemmen?”. Het antwoord is ja! De overdekking beschermt uw zwembad tegen vorst, regen en herfstbladeren. Bovendien blijft het water langer warm. Zo kunt u zelfs in november nog een duik nemen.

Gemak

De zwembadoverkapping wordt binnen vier tot zes weken na uw bestelling geleverd. Wij plaatsen de overkapping al in een halve dag. Het enige wat u hoeft te doen, is een ochtend of middag vrij nemen.

Alle Laluna zwembadoverkappingen zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. De overkapping heeft namelijk wieltjes, die soepel door de railing glijden. Hierdoor opent en sluit u de kap zonder enige inspanning.

De zwembadoverkapping beschermt het water tegen bladeren en ander vuil. Hierdoor is uw zwembad altijd direct klaar om in te zwemmen. En het onderhoud van het zwemwater is minimaal.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Elk onderdeel van een Laluna overdekking sluit u daarom gemakkelijk af met een slotje. Met een zwembadoverkapping kunt u uw (klein)kinderen en huisdieren weer met een gerust hart in de tuin laten spelen.

Kostenbesparend

Het plaatsen van een zwembadoverkapping is een investering die u veel op zal leveren. Zo bespaart u bijvoorbeeld op de kosten van een schoonmaker. De overkapping zorgt ervoor dat bladeren en ander vuil niet meer in het water komen.

Daarnaast bezuinigt u flink op uw energiekosten. Het water onder een overkapping is namelijk zo’n drie graden warmer dan in de open lucht. En het water verdampt minder snel. Bovendien krijgt de wind geen kans om de warmte mee te nemen. Een zwembadoverkapping is daarmee ook nog eens zeer milieuvriendelijk.

zwembadoverkapping voordelen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Laluna zwembadoverkappingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor een transparante benadering. Zo vertellen wij u in het eerste gesprek al wat de kosten voor uw zwembadoverkapping zijn.

Ook nemen wij u graag mee naar een van onze referentieprojecten. Zo kunt u de verschillende overkappingen met eigen ogen zien voor u een beslissing neemt.

Recente berichten

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews