Voordelen van een zwembadoverkapping

Afdekking zwembad voor meer zwemplezier

U wilt als zwembadeigenaar natuurlijk zo vaak mogelijk beschikken over uw zwembad. Tijdens de warmere dagen in het jaar zal dat geen probleem zijn. Als u gedurende het hele jaar wilt genieten van uw zwembad en uw zwembad wilt beschermen tegen de vorst en herfstbladeren, dan bieden de zwembadoverkappingen van Laluna uitkomst. Hiermee kunt u uw zwembad optimaal afdekken.

Een buitenzwembad is een heerlijke luxe: u kunt erin duiken wanneer u wilt. In de herfst en de winter is dat echter niet zo prettig. Dan heeft u namelijk ook te maken met minder gunstige weersomstandigheden. Wilt u daar verandering in brengen, maar laat u liever geen overdekt zwembad plaatsen? Kies dan voor het afdekken van uw zwembad met een van de mooie zwembadafdekkingen van Zwembad-overkapping.com


De voordelen van een zwembadoverkapping

De afdekking van uw zwembad met een zwembadoverkapping van Laluna heeft verschillende voordelen: 
 
•    Warmtebehoud
•    Veiligheid
•    Esthetisch 
•    Water verdampt minder

Het afdekken van een zwembad met een afdekzeil zorgt natuurlijk ook voor minder vuil in uw water, maar het met deze afdekking niet mogelijk om ook gebruik te maken van uw zwembad. Onze zwembadoverdekkingen zorgen voor een jaarrond zwemplezier!

 

Volledig comfort

Wanneer u een afdekking van Zwembad-overkapping.com gebruikt om een eigen overdekt zwembad te maken, kiest u voor comfort. De afdekkingen zijn gemaakt van uitgeharde aluminium profielen, leverbaar in alle RAL-kleuren. Als beglazing wordt gebruik gemaakt van policarbonaat. Dat is onbreekbaar en UV-bestendig. 
 
Uiteraard wordt ook veel aandacht besteed aan het rijsysteem en de verdeling van de segmenten, zodat de overkapping netjes opzij geschoven kan worden op het moment dat deze niet gebruikt wordt. 
 

Ruime garantie

De kwaliteit van afdekkingen van Lekkerzwemmen.com is bewezen, daarom bieden wij u met plezier drie aar garantie op de constructie en montage. Op het policarbonaat krijgt u zelfs een fabrieksgarantie van tien jaar. Dat betekent dus jarenlang veilig genieten van een heerlijk overdekt zwembad!   

Meer informatie?

Hoe u uw zwembad kunt afdekken? Wilt u weten U kunt onze modellen komen bekijken in onze showroom, of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Onze werknemers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Bekijk onze collectie

Kom kijken in onze showroom

NL Winthontlaan 200 - 3526 KV Utrecht - Tel +31 (0)30 750 89 74
BE Diamantstraat 8/352 - 2200 Herentals - Tel +32 (0)3 294 40 77 - Fax +32 (0)3 665 40 51