Isolerende zwembadafdekking

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Dankzij de isolerende zwembadafdekking kunt u de warmte bewaren in uw zwembad in regio Utrecht. Als specialist in overkappingen bieden we Laluna Zwembadoverkappingen maatwerkoplossingen aan voor klanten door het hele land. Ontdek onze mogelijkheden!

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Kies voor een isolerende zwembadafdekking op maat

Wilt u de warmte in uw zwembad in Utrecht bewaren? Dan zorgen wij met plezier voor een isolerende zwembadafdekking naar wens. Wilt u een vaste afdekking? Dat is zeker mogelijk! Of wilt u in de zomer genieten van de buitenlucht aan uw zwembad? Dan is het een goed idee om voor telescopische of verrijdbare afdekking te kiezen. In de winter kunt u de warmte in uw zwembad bewaren dankzij de isolerende zwembadafdekking, in de zomer opent u het dak of verschuift u de overkapping.

Een ruim aanbod aan extra opties

Naast een ruim aanbod aan isolerende zwembadafdekking, kunt u bij ons allerlei extra opties toevoegen om uw overkapping nog meer te personaliseren. Zo kiest u bijvoorbeeld uit meer dan 250 kleuren en kunt u indien gewenst een verluchtingsklep of een schuifdeur laten installeren door onze gespecialiseerde werknemers. Bij ons bedrijf kunt u dus de warmte in uw zwembad in Utrecht bewaren dankzij een overkapping die volledig naar uw wens gemaakt is!

Bekijk onze producten

Maak een afspraak en bespaar energiekosten

Kies voor een isolerende zwembadafdekking van ons bedrijf uit Utrecht om de warmte in uw zwembad te bewaren en bespaar op energiekosten! Bij interesse geeft u uw afmetingen en wensen door via het contactformulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een follow-up en een offerte. Bij vragen zijn we bereikbaar op het nummer +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 6 beoordelingen Reviews