Zwembad proper houden in Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Bent u op zoek naar een manier om zwembad proper te houden in regio Utrecht? Dat regelt Laluna Zwembadoverkappingen voor u! Wij voorzien al meer dan 20 jaar allerlei klanten in regio Utrecht met zwembadoverkappingen op maat zodat zij het water in hun zwembad proper kunnen houden.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Uw zwembad proper houden dankzij ons bedrijf in Utrecht

Indien u het water en de ruimte rond uw zwembad in regio Utrecht proper wilt houden is er een gemakkelijke oplossing: een hoge overkapping laten plaatsen. Op deze manier kan vuiligheid, zoals bladeren, niet in uw water belanden. Bovendien kunt ook de meubels naast uw zwembad gewoon laten staan doordat ze niet vuil kunnen worden van regen, sneeuw, wind of andere invloeden. Wilt u enkel het water van uw zwembad in Utrecht proper houden? Dan kunt u ook een lage overkapping laten installeren.

Ga voor een overkapping op maat

Met behulp van een overkapping van ons bedrijf kunt u het water in uw zwembad proper houden. We bieden echter heel wat mogelijkheden aan. Wanneer u bijvoorbeeld een serre rond uw zwembad laat bouwen, geniet u ook van warmer water wanneer het zonnetje schijnt én bespaart u energie op het verwarmen van uw water. Wilt u in de zomer kunnen genieten van de buitenlucht aan uw zwembad? Dan is een verrijdbare overkapping voor u de perfecte oplossing!

Bekijk onze producten

Geef uw afmetingen en wensen door

Wilt u uw zwembad proper houden en een overkapping aanschaffen van ons bedrijf uit Utrecht? Geef uw afmetingen door via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wenst u meer info over hoe het afdekken verloopt? Bel ons dan op het nummer +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 6 beoordelingen Reviews