Zwembad met overkapping

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een zwembad met overkapping zorgt ervoor dat u langer kunt zwemmen. De afdekking voorkomt namelijk dat uw zwembad warmte verliest en zorgt er ook voor dat de wind er niet bij komt. Daar komt nog bij dat zelfs een zwembad met een lage overkapping u de mogelijkheid biedt om onder het dak te zwemmen. Zo blijft het water ook tijdens het zwemmen warm en kunt u langer van het zwemseizoen genieten.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Een zwembad afdekken met een overkapping heeft meerdere voordelen

Er zijn nog meer voordelen aan het afdekken van uw zwembad met een overkapping. Een overdekt zwembad blijft namelijk niet alleen langer warm, u voorkomt ook dat er vuil in het water komt. Hierdoor heeft u geen schoonmaker meer nodig en verbruikt u minder schoonmaakproducten. Zo blijft het zwembad in topconditie zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen of iemand moet inschakelen. Een ander bijkomend voordeel van een overdekt zwembad, is dat dit de veiligheid van uw tuin verhoogt. Door het zwembad af te dekken kunnen (klein)kinderen en huisdieren namelijk niet zomaar in het water vallen.

Langer zwemmen in een overdekt zwembad dat perfect bij de rest van uw tuin past

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afdekken van uw zwembad met een dak. Zo zijn er hoge overkappingen waar u ook eventueel tuinmeubelen onder kunt plaatsen en lage afdekkingen die naadloos overlopen in uw tuin. Daarnaast heeft u bij Laluna zwembadoverkappingen de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren, waardoor u de afdekking van uw zwembad eenvoudig op de rest van uw tuin aanpast. Een overdekt zwembad hoeft namelijk niet op te vallen in uw tuin. Door de ruime hoeveelheid glas en frames in diverse kleuren integreert het zwembad met dak perfect in uw tuin.

Bekijk onze producten

Laat een overdekt zwembad aanleggen dat aan al uw wensen voldoet

Heeft u nog geen zwembad en wilt u er een laten plaatsen met overkapping? Ook dan kunt u bij Laluna zwembadoverkappingen terecht. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde zwembadbouwers uit uw omgeving. Zo bent u er zeker van dat uw zwembad met dak van de hoogste kwaliteit is. Daarnaast zijn er allerlei extra opties die u aan de afdekking van uw zwembad toe kunt voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van verluchtingsklepjes die condens verminderen? U kunt bij ons de afdekking van uw zwembad volledig aan uw wensen aanpassen.

Neem contact op voor een afdekking op maat

Weet u al precies wat voor overkapping u wilt voor uw zwembad? Vul de gewenste afmetingen en andere vereisten in op het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en ontvangt u een overzichtelijke prijsindicatie. Vervolgens hoeft u niet lang op de aanleg van uw overdekt zwembad te wachten, want wij leveren de afdekking al binnen vier tot zes weken. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews