Zwembad met overkapping Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een zwembad met overkapping bij u in Utrecht, Nieuwegein of omgeving zorgt ervoor dat u langer kunt zwemmen. Door te kiezen voor een afdekking van Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht, voorkomt u namelijk dat uw zwembad warmte verliest én zorgt u er ook voor dat de wind er niet bij komt. Daar komt nog bij dat zelfs een zwembad in Utrecht met een lage overkapping u de mogelijkheid biedt om onder het dak te zwemmen. Zo blijft het water ook tijdens het zwemmen warm en kunt u langer van het zwemseizoen genieten in regio Utrecht, Nieuwegein of elders in Nederland of zelfs België.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Een zwembad met overkapping in Utrecht heeft vele voordelen

Er zijn nog meer voordelen aan het afdekken van uw zwembad in Utrecht met een overkapping. Een overdekt zwembad via ons bedrijf in Utrecht blijft namelijk niet alleen langer warm, u voorkomt ook dat er vuil in het water komt. Hierdoor heeft u geen schoonmaker meer nodig en verbruikt u minder schoonmaakproducten. Zo blijft het zwembad in topconditie zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen of iemand moet inschakelen. Een ander bijkomend voordeel van een overdekt zwembad, is dat dit de veiligheid van uw tuin in Utrecht of omgeving verhoogt. Door een zwembadoverkapping rond uw zwembad te laten plaatsen door onze specialisten uit Utrecht, kunnen (klein)kinderen en huisdieren namelijk niet zomaar in het water vallen. De voordelen van het afdekken van uw zwembad via ons bedrijf uit Utrecht zijn dus eindeloos!

Langer zwemmen in een overdekt zwembad bij u in Nieuwegein, Utrecht of omgeving

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afdekken van uw zwembad in Utrecht met een dak. Zo is het mogelijk om een hoge zwembadoverkapping rond uw zwembad te plaatsen, waar u ook eventueel tuinmeubelen onder neerzet. Wilt u uw zwembad in Utrecht laten afdekken met een subtielere overkapping? Dan kiest u voor een lage afdekking die naadloos aansluit aan uw tuin in Utrecht. Daarnaast heeft u bij Laluna Zwembadoverkappingen in Utrecht de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren, waardoor u de afdekking van uw zwembad eenvoudig op de rest van uw tuin aanpast. Een overdekt zwembad hoeft namelijk niet op te vallen in uw tuin in Utrecht! Door de ruime hoeveelheid glas en frames in diverse kleuren integreert het zwembad met dak perfect in uw tuin in Utrecht of omgeving. Naast uw zwembad kunnen we overigens ook uw jacuzzi in Utrecht afdekken met een overkapping op maat!

Bekijk onze producten

Laat een overdekt zwembad aanleggen dat aan al uw wensen voldoet

Heeft u nog geen zwembad en wilt u er een laten plaatsen bij u in Utrecht of omgeving met overkapping? Ook dan kunt u bij Laluna Zwembadoverkappingen terecht. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde zwembadbouwers uit uw omgeving. Zo bent u er zeker van dat uw zwembad met dak in regio Utrecht van de hoogste kwaliteit is. Daarnaast biedt ons bedrijf uit Utrecht allerlei extra opties aan, die u aan de afdekking van uw zwembad toe kunt voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van verluchtingsklepjes die condens verminderen? U kunt bij ons de afdekking van uw zwembad in Utrecht volledig aan uw wensen aanpassen.

Neem contact op voor een afdekking op maat

Weet u al precies wat voor overkapping u wilt voor uw zwembad in Utrecht of Nieuwegein en kunt u niet wachten om langer te zwemmen? Vul de gewenste afmetingen en andere vereisten in via het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en ontvangt u een overzichtelijke prijsindicatie. Vervolgens hoeft u niet lang op de aanleg van uw overdekt zwembad in Utrecht te wachten, want wij leveren de afdekking al binnen vier tot zes weken. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews