Een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Met een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium zit u het hele jaar droog op uw terras in Herentals of omgeving. Zo kunt u ook bij regen of bij kouder weer van uw terras en tuin genieten. Daarnaast staan uw tuinmeubelen zo onder een afdak, waardoor ze beschermd worden tegen weer en wind. Op die manier gaan ze langer mee en hoeft u ze minder vaak schoon te maken. Met een terrasoverkapping geniet u dus van vele voordelen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium op maat laten maken in Herentals

Een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium is ideaal voor een terras dat midden in de tuin staat of niet tegen uw woning in Herentals aanleunt. Deze moderne overkapping laat u het best op maat maken door Laluna zwembadoverkappingen. Dan bent u verzekerd van hoge kwaliteit en kunt u de overkapping volledig naar wens aan laten passen. Wilt u een overkapping met veel glas? Dat regelen wij voor u. Daarnaast heeft u de keuze uit ruim 250 verschillende kleuren, dus er is zeker een overkapping die perfect bij uw tuin past.

Bekijk onze producten

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium laten plaatsen door ons team uit Herentals? Dan hoeft u niet lang te wachten, want onze leveringstermijn bedraagt slechts vier tot zes weken. Vul het contactformulier in om uw wensen aan ons door te geven. Dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast sturen we u een e-mail met meer informatie en een prijsindicatie. Wilt u eerst een overkapping zien voordat u deze laat plaatsen? Dan nemen we u mee naar een van onze tevreden klanten en laten we u een afgerond project zien. Wilt u eerst meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews