Een terrasoverkapping met glazen schuifwanden in uw tuin in Herentals

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een terrasoverkapping met glazen schuifwanden aan uw woning in Herentals of omgeving combineert het beste van twee werelden. Zo kunt u dankzij de overkapping het hele jaar door van uw tuin en uw terras genieten. Is het hartje zomer en schijnt de zon? Dan zit u natuurlijk liever in de buitenlucht dan onder een overkapping. Bij een terrasoverkapping met glazen schuifwanden is dit zo geregeld. U schuift de wanden opzij en u zit in de buitenlucht. Regent het of is het te koud, maar wilt u toch van uw terras gebruikmaken? Dan zit u onder de overkapping heerlijk droog en houden de wanden de kou buiten.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een terrasoverkapping met glazen schuifwanden is een aanwinst voor uw tuin in Herentals

Uw moderne terrasoverkapping met glazen schuifwanden laat u het best plaatsen door Laluna zwembadoverkappingen in Herentals. Bij ons heeft u de keuze uit terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten. Er zit dus zeker een overkapping tussen die aan uw wensen voldoet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Daarnaast heeft u verschillende opties om de terrasoverkapping met glazen schuifwanden in Herentals aan uw wensen aan te passen. U kiest uit onder andere uit 250 verschillende kleuren waarna we de overkapping volledig op maat maken. Daarnaast staat uw overkapping al binnen vier tot zes weken na uw aanvraag. Sneller kan haast niet!

Bekijk onze producten

Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier

Wilt u ook een terrasoverkapping met glazen schuifwanden in uw tuin in Herentals of de omgeving hiervan? Vul dan het contactformulier in en laat ons uw wensen weten. Geef de gewenste afmetingen en andere vereisten aan ons door en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast ontvangt u van ons een overzichtelijke e-mail met meer informatie en een offerte. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews