Een terrasoverkapping in Herentals met lamellen

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een terrasoverkapping met lamellen in Herentals of omgeving heeft verschillende voordelen. Zo geniet u dankzij de overkapping het hele jaar door van uw terras. Doordat de overkapping veel glas heeft, haalt u veel zonlicht in huis en heeft u mooi uitzicht op uw tuin. Dit heeft echter als nadeel dat u op privacy inlevert. Natuurlijk maakt dit bij een vrijstaande woning met veel omliggend land niet zo veel uit, maar voor een woning in een dichtbevolkter gebied is privacy wel belangrijk. Gelukkig is er een oplossing: een terrasoverkapping met lamellen bij u in Herentals.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Een terrasoverkapping met lamellen zorgt voor meer privacy bij u in Herentals

Wanneer u optimaal van de zon wilt genieten, zet u de lamellen van uw terrasoverkapping in Herentals open en haalt u veel licht naar binnen. Heeft u behoefte aan wat meer privacy? Dan sluit u de lamellen en houdt u zo nieuwsgierige blikken buiten. Deze en andere terrasoverkappingen kunt u op maat laten maken door Laluna zwembadoverkappingen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende overkappingen in ruim 250 verschillende kleuren. Daarnaast zijn er allerlei extra’s die u aan de overkapping toe kunt voegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping met glazen schuifwanden? Deze kunt u bij mooi weer openen, zodat u meer in de buitenlucht zit.

Bekijk onze producten

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u een terrasoverkapping met lamellen laten plaatsen door ons team in Herentals? Dan hoeft u niet lang te wachten, want onze levertermijn is slechts vier tot zes weken lang. Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier. Dan bellen we u zo snel mogelijk om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld eerst de overkapping zien? Dan nemen we u mee naar een van onze tevreden klanten bij u in de buurt om een afgerond project te laten zien. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 5 beoordelingen Reviews