Uw terras in Herentals of omgeving overkappen

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Uw terras laat u natuurlijk overkappen door onze professionals uit Herentals. Zo kunt u het gehele jaar gebruikmaken van uw terras. Of er nu een waterig zonnetje schijnt of dat het regent, u zit altijd droog onder het afdak van uw terras in Herentals. Daarnaast beschermt u de meubels op uw terras door deze ruimte te overkappen. Zo gaan uw tuinmeubelen langer mee en blijven ze er prachtig uitzien.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

Uw terras laten overkappen in Herentals

Laluna zwembadoverkappingen helpt u graag aan een afdak voor uw terras dat perfect past bij de rest van uw tuin in Herentals of omgeving. Doordat u de keuze heeft uit 250 verschillende kleuren, is er zeker een afdak dat bij uw wensen en uw terras aansluit. Onder dit afdak kunnen u en uw gasten heerlijk genieten van een drankje of een hapje terwijl u uitzicht heeft op de tuin en op de sterrenhemel. Zo kunt u ’s zomers nog lang nagenieten, ook op een wat koelere avond. ’s Winters is het terras dankzij het overkappen ook nog steeds aangenaam, zeker wanneer u er een terrasverwarming in plaatst. Met het overkappen van uw terras in Herentals of de nabije omgeving hiervan geniet u wanneer u maar wilt van uw tuin.

Bekijk onze producten

Neem contact op voor het overkappen van uw terras

Wilt u het hele jaar door gebruikmaken van uw terras in Herentals of omgeving dankzij een afdak? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in en geef op die manier de gewenste afmetingen door. Dan bellen we u snel en sturen we u een e-mail met meer informatie en een prijsindicatie. Zo weet u precies wat het overkappen van uw terras in Herentals kost. Daarnaast hoeft u niet lang op de overkapping te wachten, want wij leveren binnen vier tot zes weken. Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen? Bel dan naar +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 10,0 op basis van 4 beoordelingen Reviews