De voordelen van een overdekt zwembad

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Indien u interesse heeft in een overdekt zwembad, moet u bij ons bedrijf uit Herentals, nabij Geel, zijn. Laluna Zwembadoverkappingen voorziet al ruim 20 jaar allerlei klanten van een overkapping op maat. Bij het overdekken van uw zwembad maken we gebruik van onze ervaring, luisteren we naar uw wensen en focussen we op veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

De voordelen van een overdekt zwembad

Bent u niet helemaal overtuigd van een overdekt zwembad in regio Herentals? Er zijn nochtans heel wat voordelen verbonden aan een overdekt zwembad, zeker wanneer u de werken laat uitvoeren door ons professionele team uit Herentals. Door uw zwembad te overdekken, bewaart u allereerst beter de warmte. De warme lucht kan immers minder gemakkelijk ontsnappen, waardoor u op een milieuvriendelijkere en zuinigere manier uw zwembad kunt verwarmen. Daarnaast belanden er ook minder snel bladeren en ander vuil in een overdekt zwembad.

Kies voor een overdekt zwembad van ons bedrijf uit Herentals

Bij ons kunt u op verschillende manieren uw zwembad laten overdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glazen koepel? Zo bent u zeker dat uw zwembad zelf en de ruimte errond lekker warm blijven, ook wanneer de zon schijnt, maar het toch fris is. Verkiest u toch een overkapping in aluminium? De keuze is aan u! Bij ons bedrijf in Herentals luisteren we maar al te graag naar uw ideeën en voeren we de werken altijd op een nauwkeurige en veilige manier uit. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen overdekt zwembad.

Bekijk onze producten

Laat uw zwembad overdekken door een specialist

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u graag uw zwembad door ons laten overdekken? Contacteer ons dan vandaag nog via het contactformulier en geef de afmetingen van uw zwembad door. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en bezorgen u een offerte op maat. Zo bent u meteen op de hoogte van de prijs. Ook bellen kan, en dat via het nummer +32 (0)14 75 24 21.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews