Langer zwemmen in uw zwembad in onder meer Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Langer zwemmen in uw eigen zwembad, dat doet u dankzij Laluna Zwembadoverkappingen uit Utrecht, in de buurt van Nieuwegein. Dankzij het isolerende materiaal warmt uw zwembad op een energiezuinige en duurzame manier op en blijft het lang warm. Zo geniet u het hele jaar van een heerlijke plons in uw zwembad.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Dankzij onze overkappingen kunt u langer zwemmen

Zoekt u een manier om langer te kunnen zwemmen in uw eigen zwembad? Bekijk dan onze reeks aan zwembadoverkappingen en kies uw favoriet. Daarnaast is het ook mogelijk om een afdekking volledig op maat te laten maken, zodat die feilloos opgaat in de stijl van uw tuin. Bij ons zijn volgende opties mogelijk:

Daarnaast zijn er nog verschillende extra’s mogelijk voor uw afdekking om langer te kunnen zwemmen. Zo kiest u uit meer dan 250 verschillende kleuren en kunt u een schuifdeur toevoegen, zodat u snel en eenvoudig in en uit uw bad stapt. Wij kunnen overigens met trots melden dat u steeds van vijf jaar garantie geniet indien u voor onze zwembadoverkappingen kiest. Zo slaapt u steeds op uw beide oren en profiteert u nog jaren van uw eigen zwembad waarin u lekker lang kunt zwemmen.

Bekijk onze producten

Maak een afspraak om overdekkingen te bekijken

Wij komen graag op locatie in België en Nederland om de mogelijkheden voor uw overdekking op maat te overlopen. Wij willen namelijk dat u de perfecte zwembadoverkapping heeft, zodat u lekker lang kunt blijven zwemmen. Neem contact met ons op via het contactformulier en geef uw afmetingen door. U kunt ook bellen naar het nummer +31 (0)30 750 89 74. Wij gaan vervolgens zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews